Másikhoz: Belépéskor, már a főmenü után, de még a játékba lépés előtt lesz egy olyan beállítás, hogy "Invite only", pontosan nem emlékszem, de nem a beállítások menüben, egy külön ablakban, talán Network, vagy Connection, vagy valami hasonló. Szóval ott lehet kettő közül választani, és ha invite only-ra teszed, akkor nem tudnak behívni sehova. Néha érdemes ellenőrizni, mert szerintem van gyorsbillentyűje, és párszor beszoptam.
Ha már berántott, nem tudsz visszalépni, ami elég nagy szopás tud lenni, és a visszaszámlálást sem tudod megállítani.
Amúgy a küldetéseket újra is tudod játszani elvileg a játék térképén kiválasztva őket, mintha bal oldalt lennének felsorolva az adott provinciára kattintva. Szóval ha egyszer lement co-opban, utána még single-ben megcsinálhatod kedvedre, én is jártam így.
Bocs, ha nehezen érthető, ahogy leírtam, de nincs előttem a játék, most frissít valami 8 GB-os patch-csel, utána meg tudom nézni konkrétan, ha kell valami

Respect is not given. It's taken.
