Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin's Creed OdysseyÍrd ide hozzászólásod:

9947 levél
19.03.13. 22:34
davkar9
Legacy is pipa. Elég vegyes. Részben kellett, mert így végre újra AC lett a játék, viszont az alapjáték "szabadsága" után elég furcsa volt Kassandra dlc személyisége. Főleg az alap befejezései után. Gondolkodtam rajta, hogy esetleg érdemes játék közben játszani, elvégre ~ch5 után már elérhető, de tartalmilag több ponton (időben, földrajzilag, stb) is belerondítana a főszálba. Két spoilerbe teszem, első minimális, ha valaki követte az ep2 körüli balhét mehet, második már nagyobb, ep3. Viszont mindkettő postgame, alapjáték befejezéseivel spoilerezve.

SPOILER
Szóval a családosdi. Az ötlet tetszik, a megvalósítás kevésbé. Családi szálon a legjobbat kaptam, összeszedtem mindenki, akkor most miért akar Kassandra hirtelen családot alapítani egy vadidegennel, aki egy kis nyikhaj... De oké ízlések és pofonok, viszont ezzel a nyámnyila kis köcsöggel semmi kémiájuk nincsen, így aztán abszolút nem működik a dolog. Még ha a legrosszabb befejezést is kapta valaki - és érzésre mintha ez lenne a default a dlcnél - , akkor is ott van Barney és a hajó, aki szintén le van szarva. Atlantis ending után pláne nem értem a dolgot, minek baba, ha örökké (oké, amíg nála a staff) él. Bár az a befejezés sok egyéb más dolgot is felborít a sorozatban.


Váltás a nagy spoilerre, Legacy ep3 vége.

SPOILER
Már a bemutatkozáskor ott virított a számláló az npc feje fölött. Borítékolható volt, hogy a választható főhős miatt az ő szerepe csak szósz/kemence volt a babához. Meg is halt, de az említett kémia hiánya miatt nem jött át a jelenet. Kassandra pedig alakítana. Na de mindegy is, a baba a lényeg. Darius el is viszi szépen és jön a nagy reveal, hogy Kassandra "minden assassin anyja". Szép kis fallout séta montázzsal el is jutunk a fiától egészen Ayaig. Ez tetszett. Persze felmerül a kérdés, hogy onnan hogyan folytatódott a vonal, elvégre a Bayekkel közös gyerekük halálával nyit az ACO. Remélhetőleg az origin trilógia 3. része Aya/már Amunet új gyerekével folytatódik.

Értékelendő végcél volt ez a jelenet, de az odáig vezető út összecsapott és átgondolatlan. Hagyni kellett volna az egyéjszakás kalandokat az alapjátékban és már ott be lehetett volna hozni ezt a társ karaktert, mint állandó LI-t. Plusz elég lett volna csak egy titkos társaság.
Simple. Eternal. Beige.

Vissza