Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Quantic Dream játékok PC-re [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

2886 levél
19.03.21. 22:00
Aryx
Én örülök a hírnek, hogy PC-re is megérkeznek ezek a címek, semmi kivetni valót nem látok ebben a történetben. Ami a kedvencem, hogy eddig évekig a Sony-nak volt a kurva anyja, amiért PS exkluzívok voltak ezek a címek, most az Epic-nek lesz az, mert hogy launcher és magukkal tolnak ki.

Ezt a launcher mizériát sem értem. A facebook-kommentek a kedvenceim most a témában, ahol ízekre szedik a launchereket, bezzeg a régi jó CD-s korszak, amikor "feltelepítetted a játékot, és ment..."

A valóság az, hogy szerintem mindenkinek megszépültek az emlékei. Nekem pl. nem rég lett újra rakva a gép, most a Dirt Rally-t is percek alatt újraraktam valamelyik nap (meghozták itt a kedvem ), és elhiszem, hogy másoknak ez alap, de én még mindig rá tudok csodálkozni, hogy az utolsó beállításig/eredményig minden a helyén van, mintha tegnap léptem volna ki. Nem kell ronda fekete szar műanyag CD-tornyokat építenem, meg keresgélnem, mint 20 éve (khm, mondjuk sok is volt az egyforma TDK-lemez ), van egy (vagy 2, 3, 5... tök mindegy) fiókom, kettőt kattintok, ugyanúgy megy és minden ugyanott folytatódik, mint ahogy és amikor fél éve kiléptem a játékból.

ui., szerk: valaki még olyat is írt, hogy örülne, ha megmaradna a Steam monopóliuma. Ezzel a felfogással sem tudok mit kezdeni. Most az Epic lehet, hogy megvillantja az oroszlánkarmait, így végre valami versenyhelyzet alakulhat ki a buliból. A fogyasztók/játékosok járnak jól ezzel.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."

Vissza