Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» New WorldÍrd ide hozzászólásod:17662 levél
21.09.29. 10:20
david139
Na akkor a tegnapi élmények random összehányva:
Havert vártam, szóval én hiába léptem be nap közben, miután ő 5 körül hazaért kb. 2.5 óra alatt tudtunk bejutni. Ami kellemetlen, hogy már queue közben is, meg belépve is minden setting minimumra véve a játék fog 30% procit meg 5 giga ramot, szóval kicsit izgultam, hogy nem megy majd mellette a RainbowSix, de igazából csak 120 helyett 100 fps-em volt. Mindenesetre azért elég indokolatlan hardver igény, főleg a menüre.

Az első meglepi, hogy nem ugyan ott kezdtünk. Ugyan azok a questek, hasonló hely, csak 2 zónával lejjebb, más NPC-kel. Ez az egész estére kihatott, nem sikerült végül együtt játszani. Gondoltunk rá, hogy lehetne-e a saját questünket a másiknál folytatni, de a questekben konkrétan benne van, hogy menj XY-hoz, és nála más nevű npc adja a questet, mint nálam, szóval nem mertük bepróbálni (5 km séta lenne). Utólag ezt kigugliztuk, a legelején lehetett volna csak váltani, de hamarosan összeérünk, szóval nem para.

A questek elég MMO-sak, ölj 10 farkast háromszor stb. A fő sztori szinkronizált, illetve a side questek egy része is, de nem mind.

A gathering bejövős, de kicsit időigényes. Egy fát kivágni ilyen 10 másodperc, ez idővel gyorsulni fog. Viszont minden nagyon intuitív, meg feelinges, hogy mennyi minden interaktálható a világban.

A mozgást meg a combatot meg kell szokni, nekem kicsit kevésbé reszponzív, mint ahogy szeretném. Mozgásnál pl, nincs instant irányváltás meg indulás, hanem idő amíg megfordul vagy felgyorsul a kari. Ez így realisztikus, de 100 év mmo után nehéz megszokni. A mobok mindig csinálnak valamit, nem csak bambán autoattackolnak. 3-4 mob már csúnyán össze tud verni. Mélység mindenképp van a combatban, aktív dodge meg block, cc-k, minden jó.

Az fps sajnos nem az igazi, egyedül 80 körül mozog (full hd high graf), városban nem ritka a 20, az átlag 30. Dungeon meg pvp még nem volt, nem tudom ott mennyire lesz zavaró.

Nincs igazán magyarázva ez a zóna fejlődés, hogy hogyan megy miért jó. A frakció választás is elég fura volt, mondanak 1-1 mondatot és döntsd.

A fegyver kombinációk elég limitáltak. Egyrészt a stat miatt, másrészt sebzés típus miatt. Én bow+speart kezdtem, de aztán a kék számokál rájöttem, hogy minden dmg-em piercing, ami nem feltétlen ideális. Viszont a bow miatt dexterityt szintezek, szóval elég limitáltak a lehetőségem.

Összességében bejön, hangulatos, a crafting meg gathering miatt elég erős a karrierépítős hangulat, a combat pedig szórakoztató, még ha szokatlan is. Viszont még nagyon korai végleges véleményt formálni.
Forget the horror here

Vissza