Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:51 levél
04.05.29. 00:42
Spark 2
Sziasztok FFFanok!

Remélem, néhányótoknak már ismerősen cseng a nevem, az oldalatok indulása óta rendszeres látogatója vagyok az FFcenternek.
Magamról annyit, hogy pesti vagyok, 17 éves, épp szerzem az érettségimet, és imádom az FF-eket (ki gondolta volna?) Az PRG stílust az FF VII-tel ismertem és szerettem meg, azóta több játékon verekedtem és izgultam át magam, (FF 4, 5, 8, 9, CT, CC, Grandia2) de még mindig a 7 a nagy kedvenc.
Sado testvérrel és Yunával alapítottuk meg az FFX siratók klubját, ahová mindenkit szeretettel, de főleg egy nagy vígasztalással várunk!
FIGYELEM! A következő sokorat ne olvasd el, ha még nem játszottál a FF 6-tal, és nem akarod lelőni a játék legnagyobb poénját!!! (Látod, Sado testvér, gondolok rád!)
Aki viszont játszott vele, annak a segítségét szeretném kérni: Miután visszamentem a Seald gate-hez, Kefka (az a pszichoptata elmebeteg idióta) kinyírta Gestahl-t (?) aztán Földindulás, apokalipszis, Day after tomorrow, egy évvel később meg egy kis szigeten ébredek fel Celessel meg Ciddel, és nem tudok hova menni.
Gil, igazad lett, tényleg nagyon jó lett a fejezet vége, csak Leo-t sajnáltam nagyon... (bezzeg Shadow-t nem sajnáltam volna, de róla meg kiderült, hogy nem is halt meg... na mindegy...)
Ja, még valami!!! Említettétek, hogy a FFX 9990 HUF-ért kapható... namármost én voltam egy nagy elektronikai üzletben, ahol 17990-ért árulták, szóval ha meg tudnátok adni, hogy pontosan hol kerül annyiba, nagyon hálás lennék érte!
Előre is köszi mindent!
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it

Vissza