Mostanaban allandoan azzal szivok, hogy hiaba exportalom ki minden szintlepes vagy vasarlas utan a karakterem (multirol beszelek), ha megszakad a kapcsolat (ez az ami mostanabn sajnos nagyon megszaporodott), az ujra csatlakozasnal valami regebbit tolt vissza.
Igy persze bukom a kozben lepett szinteket, szerzett cuccokat, stb.
Van valakinek otlete, hogyan lehetne ezt elkerulni
Closeden szoktam jatszani. Elore is koszi...
