Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:51 levél
04.06.29. 11:51
Spark 2
Na, most 2 napig megint nem fogok tudni írni, mert egyik barátomat elkísérem Szegedre a felvételijére, de addig is elmesélek egy esetet, ami kb. tagnapelőtt történt.
Épp játszottam a Xzel, amikor Yuna felhívott, és elkezdtem neki mesélni, hogy mi történik éppen, és ő rámszólt, hogy összevissza keverem a magyart meg az angolt, és hogy magyarul beszéljek! Erre mondtam, hogy ezek az eredeti nevek, nincsenek magyar megfelelőik, de ő csak tovább erősködött.
Na jó! -mondtam- és tovább meséltem:
Épp a gomba-sziklán (Mushroom rock) mászkálok, mert az a kékhajú Zámbó Jimmy hangú dagadék (Seymour) le akarja győzni a Bűnt. (Sin) De hopp! Most megtámadott egy nagy ronda zöld szoknyás növény (ochu) akit utálok, mert mindig elaltatja a bandát. A csapatban van a zselé-reklám Blitzes,(Wakka) az exhibicionista fekete varázsló (Lulu) meg a mosolyalbum idéző-lány (Yuna). Akkor most előhívom a nagy tüzes szarvas bikát (Ifrit) és csinálok vele egy hullócsillag ütést! (meteor strike) 436 ütéspontot (HP) sebzett!! De hoppá! feltöltődött a túlvezetése, (OD) úgyhogy most nyomok egy pokoltüzet!!! (Hellfire) És meghalt! Juhé!
Szegény már fuldoklott a nevetéstől...

Laza, nagyon eltaláltad, télleg Cían a kedvencem, és az FF szerepjátékban is Sword master a karim!

Na, akkor majd holnapután jövök, addig írjatok sokat, hadd tudjak meg mindent erről a játékról!
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it

Vissza