Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Sudden StrikeÍrd ide hozzászólásod:2151 levél
05.04.14. 22:55
darkforce
Az még a jobbik eset, ha azt nézi valaki, hogy megfelelően törik a fény és megfelelő a fizikai hatás (tekintve, hogy nagyon nagyon kevés játék van ahol pl. a fizika ténylegesen élethű (és itt nem csak holmi rongybaba modellezésre gondolok)), ugyanis sokak azok közül akiket ismerek mind az életszerűséget a ralitást kérik számon a mai programoktól, mindhiába.

Mondhatnám, hogy hiába van az új 2.vh-s rts-eknek gyönyörü grafikája vagy akármilye, hogyha a T-34 -es és a párduc 10m-ről lövik egymást és összesen 5 db tank és 30 db gyalogos tartózkodik a térképen.

Sokan mondták régebben és mondják most is, hogy annyi háborús játék jelent meg mostanában, hogy már elege van belőle az embernek, nos nekem nem, mert nagyon nagyon kevés érte el azt a szintet, hogy játéknak nevezzem. Én nem vagyok híve a 8 éveseknek kitalált reflexfejlesztő baromságoknak (bizony ilyen még rts-ben is van), úgyhogy számomra a wargame felhozatal nagyon vékony és ez a kevés program sem éri el hangulatilag azt a szintet amit néha elvárok tőle.

Félreértés ne essék, nem a Sudden Strike-hoz hasonlítok mindent, mert azt az érzést nem is lehet elérni (elvégre igazad van, az volt az első játék és így, hogy új volt, felejthetetlen lett), de ma már annyira a tömegnek fejlesztenek és annyira ötlettelen dolgokat, hogy az nagyon szörnyű ...

Na nem is ragzom tovább, el is tértem rendesen a Sudden Strike-től.

A harmadik részről pedig nem tudok semmi újat, még csak képeket, meg is nézem mik vannak a neten, hátha lemaradtam valamiről.
WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Vissza