Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

E3 lányok nélkül?

2006.01.24. 21:04 | Madrac | kategória: Játék

Az Entertainment Software Association bejelentette, hogy az idei évtől büntetésre számíthatnak azok a kiállítók az E3-on akik túl feltűnően öltözött hölgyekkel kívánják felhívni a figyelmet termékeikre. A pontos megfogalmazás szerint azok kapnak bírságot, akik olyan anyagokat használnak fel, köztük az élő modellek is, melyek egyértelműen szexuális töltetűek, ez nem csak a teljes vagy részleges meztelenségre hanem a fürdőruhákra is vonatkozik. Hogy mi felel meg a követelményeknek mindig az ESA dönti el. Ezek a szabályok majdnem ugyanebben a formában eddig is megvoltak, de a kiállítók nem vették figyelembe őket, mivel nem járt különösebb büntetés a megszegésükért, most ellenben ötezer dollárt kell fizetnie a szabályszegőnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (31)

Pyrogate
Pyrogate 2006.01.28. 11:08
"wowoznak orrba-szájba, meg multiznak a szerkesztőségben"
"gondtalan életük"
---
húbazzeg mindenki ilyen életet szeretne! Ez álmaim netovábbja...lol
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2006.01.29. 16:56
nem azt mondtam, hogy ilyen életet akarok... de ha ez nem túlzás, amit csinálnak, akkor csak nézzétek el nyugodtan, legközelebb majd autót is vesznek nekik, aztán házat, majd végül az ország urai lesznek:) tök király.
Gump
Gump 2006.01.29. 18:54
én nem is tudom, hogy hogyan képzelik ezt azok a mocskok. a minimum, hogy vissza kéne utasítani azt, ha valaki felajánlja neki, hogy menjen el az E3-ra, vagy valami bemutatóra, vagy meghívják, hogy készülő játékokat teszteljenek valamelyik fejlesztőcsapatnál. jönnek a vérben forgó szemű világhatalomra törő játékújságírók.
kellene egy idős és egy fiatal pap. játékújságírók, krisztus nevében engedelmeskedjetek!!!
Toki
Toki 2006.01.29. 18:56
Te fordítva vetted be a gyógyszeredet hogy ilyen összeesküvés elméletek gyártasz?:-D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2006.01.30. 15:42
:-D:-D:-D nem én alapból ilyen vagyok:) mindenre tudok valami egészen hihetetlen és elképzelhetetlen, vagy csak egyszerűen gonosz elméletet gyártani:)
ajánlott olvasnivaló