Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Idézős film

2006.01.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sokan az hihetik, hogy a Csajozós film (Date Movie, hazai bemutató: március 16.) tipikusan az a film, amin nagyon jól mulatnak a nézői, amíg a moziteremben ülnek, de utólag nem nagyon gondolnak rá. De tévednek. Az interneten új szenvedély terjed. Mivel a Horrorra akadva szerzőgárdájának két tagja által írt és rendezett vígjáték számtalan korábbi romantikus és nem romantikus film paródiája, a nézők azon versengenek, melyikül fedezi fel a legtöbb idézett filmet.
E versengést az teszi különlegessé, hogy az eredmények sosem egyeznek. Többnyire 5 és 35 közé esnek, de mindenki mást vesz észre: nyilván jó néhányszor olyat is, amire az alkotók eredetileg nem is gondoltak. Annyi biztos, hogy a Csajozós film vad humora nem kíméli a Kill Billt, a King Kongot, az Apádra ütököt és folytatását, a Pretty Womant, a Bridget Jones-filmeket, az Ünneprontók ünnepét és még sok mást. Ugyan a cél eredetileg a romantikus vígjátékok parodizálása lett volna, de úgy látszik, az alkotók nem álltak meg félúton.
Aaron Seltzer, a film egyik író-rendezője viszont bevallotta, álnéven néha ő is ír az idézetvadászó fórumokra, „csak hogy megkavarja kicsit a többieket”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló