Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Geszti újra lajhár lett

2006.02.14. 22:50 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Geszti Péter újra lajhárrá változott, méghozzá a Jégkorszak 2. – Az olvadás című animációs film kedvéért. A március 30-án mozikba kerülő alkotás egyik főszereplőjének, mindenki kedvenc lajhárjának, Sidnek a megformálója. A lajhárrá alakulás csupán egy napos volt, szombaton került rá sor. Ekkor kérdeztük meg Gesztit arról, hogy mennyi időbe telik, amíg Sid, a pösze, furán beszélő lajhár bőrébe bújik.
- Az első részben még elég hosszadalmas folyamat volt mire rátaláltunk erre a beszédstílusra, de most már csak egy este kellett ahhoz, hogy újra így tudjam formálni a szavakat órákon keresztül. Ez nem könnyű, mert végig beszédhibásként kell beszélnem, nagyon gyorsan, ami azt eredményezi, hogy a nap végén sem tudok leállni ezzel a beszédstílussal.
A második részben ismét fura kalandokba keverednek a jégkorszaki hősök, akikhez két oposszum, valamint egy mamutlány is csatlakozik. – Sid pedig egy óvodát nyit, Dedó de Szidó névvel, valamint a motkány is nagy szerephez jut a második részben, ahol hőseinknek az olvadással kell megküzdeniük. – vázolta Geszti a történetet röviden.
– A film kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált szórakozást ígér, hiszen az alkotók törekedtek arra, hogy ne bugyuta viccekkel csábítsák be a nézőket a moziba, hanem igazi, nevetésre ingerlő poénokkal, ahogyan ezt már az első részben is megtapasztalhattuk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló