Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Black

2006.03.09. 21:34 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Criterion Games fejlesztésében Playstation 2-re és Microsoft Xboxra megjelent a Black. A Criterion Games régóta várt játéka, Hollywood-i stílusú pörgős fegyveres összecsapásokba és a terrorizmus ellen vívott modern háborús pusztítások világába kalauzolja el a játékosokat. A Black játékosai Jack Kellar őrmester szerepében hajthatják végre küldetéseiket, akit a titkos Fekete Hadművelet csapatvezetőjeként Kelet-Európába vezényeltek egy áruló elfogásának céljából. A Black egy olyan, kihívásokkal teli játékvilágba vezeti be a játékosokat, ahol a védelmet nyújtó fedezékek megsemmisülhetnek, minden egyes felület reagál a puskagolyóra és szinte minden elpusztítható. ■

Black
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black

hozzászólások (6)

Mattmaster
Mattmaster 2006.03.10. 23:36
mingy nézek róla vmi képet, eddig nem is hallottam róla semmit:-|
Mattmaster
Mattmaster 2006.03.10. 23:38
nahh megnéztem, hát ez nem semmi! engem valami half-life és f.e.a.r. keverékre emlékeztet, de iszonyat jól néz ki.
Imu
Imu 2006.03.14. 21:17
sziasztok egy kis segitséget kérnék!az ötödik pályán elakadtam,nemtudok rájönni mi a feladat!mindenkit kinyirtam és nem tudok tovább menni.
Ryder
Ryder 2006.03.15. 20:11
Nem néz ki rosszul, főleg hogy pusztítható a környezet meg minden, remélem jün Pc-re is.
METEORID
METEORID 2009.05.16. 22:38
Meg van másodjára is a "Black Ops" nehézség, 7 végigjátszással a tarsolyban az összes 8 misszió mind a teljes játék egészen. Plusz számos újra játszott ettől független észek: Kedvencem a Border crossing, és a Bridge. Még mindig képes, minden pálya újabb kihívásokra késztetni. A "Criterion" e remek játéka a *Black*, Méltó helyet foglal el minden FPS játékos rangsorolásában. Nem ritka a 4 órás neki gyürkőzés a részeknek, mivel nincs /quick save/. "De" mindent össze vetve a legjobb eddigi FPS, mely PS2 konzolonra megjelent. Igen mert ez egy jó lövöldözős játék. Igen. Perfect.

**********:love:**********

B L A C K

C R I T E R I O N
ajánlott olvasnivaló