Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Sega játékok az E3-on

2006.05.11. 13:21 | Madrac | kategória: E3 2006

A SEGA Europe is közreadta a listát, milyen játékokkal kéviselteti magát az idei E3-on: The Club: (munkacím) A 2007 nyarán boltokba kerülő játékban egy lazán szervezett és teljesen illegális hely kapja a főszerepet ez a The Club. Itt találkoznak azok akik a borzongást keresik, vagy épp azt akarják, hogy mások nézzék őket. Ebben a sportágban a fő szerep az esélyeké és a téteké és a túlélésért kell harcolni. Rengeteg különös és szokatlan helyszínen játszódik majd szerte a Földön és akár komoly fegyvereket is használhatunk túlélésünk érdekében. Az elsődleges cél a túlélés, de fontos az is, hogy öljük le a többieket, gyorsan, csendesen vagy épp stílusosan. Ölj vagy megölnek, maradj állva és halott vagy.
Medieval II: Total War: Novemberben jön majd a Medieval II: Total War, mely a legújabb darabja lesz a díjnyertes sorozatnak. Négy és fél évszázadot ölel majd fel a Nyugat véres és viharos történelméből ez a vizuálisan sokkoló részletességű játék, benne van a lovasság aranykora, a lovagok, a lőpor elterjedése, a hivatásos szeregek elterjedése, de még a reneszánsz és Amerika felfedezése is.
Phantasy Star Universe: A Phantasy Star Universe egy remek egyjátékos rész mellett izgalmas kooperatív részt is tartalmaz majd. Az egyjátékos részben izgalmas eseményeknek lehetünk részeseit a Phantasy Star Universe naprendszerében. Ha az online részben játszunk akkor ugyanebben a környezetben több száz másik játékossal együtt küzdhetünk azonos vagy épp ellentétes célokért kisebb csapatokra bontva, lehetőségünk lesz karakterünkből félelmetes harcost faragni idén ősztől.
SEGA Rally Csak jövő tavasszal érkezik majd a sikeres rally sorozat legújabb tagja, mely újszerű, változó tereppel, fantasztikus grafikával, életű, csontrendszeres fizikával és izgalmas versenyekkel igyekszik megragadni majd a játékosokat. A SEGA RALLY-val új mérföldkövet állítanak fel a számítógépes rallyjátékok terén a rajongók legnagyobb örömére.
Virtua Tennis 3: Jövő tavasszal jelenik meg a Sega tennisz sorozatának legújabb tagja a Virtua Tennis 3, mely fotorealisztikus grafikájával és a nagynevű játékosok jól felismerhető mozgásával nyűgözi le a rajongókat. Az új generációs rendszerek még azt is lehetővé teszik majd, hogy a verseny közben az arcok is élethűek legyenek miközben a világ legnagyobb versenyein játszunk. Ráadásnak most is itt lesznek a népszerű minijátékok, melyek segítenek a játékos képességeinek fejlesztésében, de természetesen újabbak is feltűnnek majd.
Yakuza: Egy olyan társadalom, ahol a becsület és a tisztelet nagy fontosságú, ahol a feljebbvalóval szemben ezek még fontosabbak és mely a leginkább rettegett a Jakuzák. Végre lehetőségünk lesz az egyik tag bőrébe bújni és megtapasztalni az életet Tokió külvárosában, ahol az utcák az éjszakai élet helyszínei. Sok renderelt videó színesíti a történetet és rengeteg élő karakter teszi emlékezetessé majd ezt a kalandjátékot, mely ugyan gyönyörű, de a küzdelmek életre-halálra mennek benne. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló