Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kiből lesz a sátán fia?

2006.05.05. 19:31 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy hollywoodi ügynökség egy valószínűleg világsikert arató nagyköltségvetésű játékfilmhez keres gyerek-főszereplőt, általában ezrével állnak sorba a színészpalánták a meghallgatáson. De vannak kivételek. Az Ómen 666 (The Omen, hazai bemutató: 2006.06.6.) forgatására csak nagyon kevés szülő akarta elengedni a gyerekét.
– Leszámítva azt, hogy ez alaposan megnehezítette a munkánkat, jó érzés volt, hogy nem jönnek a kicsik – nyilakozta John Moore, a klasszikus horror új változatának rendezője. – Az öt év körüliek szülei valószínűleg mind pont abba a generációba tartoznak, akikre annak idején nagyon nagy hatást tett az eredeti, a klasszikussá vált Ómen. Még most is bőven hat és működik. Félnek tőle.
A film végül persze nem maradt gyerekszínész nélkül. Az első jelentkezők között volt egy londoni kisfiú, aki nagyon hamar meggyőzte kiváló képességeiről a rendezőt és a producereket. Seamus szülei egyébként Írország egyik távoli, nagyon vallásos vidékéről származnak: kiskorukban sosem mehettek moziba – korábban nem ismerték az Ómen-filmeket. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló