For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Vörös vihar DVD-n

2006.06.02. 11:51 | szerző: Dino | kategória: DVD

Az utóbbi időben Magyarországon számos szuperprodukció (München, Eragon, stb.) készült, ám ezek árnyékában forgattak még más, kisebb hírveréssel készült produkciókat is. Ezek egyike a brit II. világháborús filmek hagyományát őrző és továbbvivő Vörös vihar, melyben egy árva tinédzser fiú a vesztésre álló Németországban küzd a Vörös Hadsereg csapatai ellen, és a sors fintoraként örökbe fogadja őt egy komisszár. Évekkel később a Hidegháború idején Londonba küldik, hogy a KGB-nek dolgozzon, és ekkor arra kényszerül, hogy átgondolja egész eddigi életét.
A négymillió fontból készült látványos háborús dráma és kémtörténet egy elsőfilmes direktor, Reg Traviss munkája, és a főbb szerepekben nagy sztárok helyett inkább olyan ismert brit karakterszínészeket köszönthetünk, mint Bernard Hill (A Gyűrűk Ura trilógia) vagy Ed Stoppard (A zongorista). Mivel a film nagy részét az Egyesült Királyság mellett hazánkban forgatták, természetesen magyar színészeket is viszontláthatunk a produkcióban. Törköly Levente (Kontroll), Földi Teri (Napló gyermekeimnek) és Benedek Gyula (A temetetlen halott) mellett a Tibor vagyok, de hódítani akarok ifjú főszereplője, Fancsikai Péter is feltűnik a Vörös vihar-ban, melyet július 11-től vihetünk haza DVD-n. ■

Forrás: Warner Home Video

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.