Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Real Time Strategy Master's Challenge eredmények

2006.08.04. 22:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

2006. július 29-én került megrendezésre a Real Time Strategy Master's Challenge nevű rendezvény, amely lényegében hazánk eddigi legjelentősebb Starcraft: Broodwar és Warcraft III Frozen Throne bajnoksága volt.
A versenynek a Tűzraktér független kulturális központ adott otthont, ahol a magyar nevezőknek egy rendkívül erős mezőnyben kellett helyt állniuk. Számos külföldi játékos látogatott hazánkba a bajnokság kedvéért, többek között Csehországból, Lengyelországból és Romániából. A verseny különlegességét az adta, hogy Európa top 10 játékosából hárman is ellátogattak kis hazánkba, hogy megmérkőzzenek más klánok tagjaival.
Az érdeklődők a különteremben felállított projektor mellett a játszmák színhelyéül szolgáló arénában, közvetlen közelről is figyelemmel követhették a feszült, szoros mérkőzéseket egészen hajnali öt óráig, amikorra a következő végeredmény alakult ki:
Starcraft: Broodwar:
1. Sol.Shaman (RO)
2. Gorky (HUN)
3. mYm.Raven (POL)
4. CDS)Gantior (CZ)
5. kogeT (POL)
6. MgZ)Matrix.Kashu (HUN)
Warcraft III Frozen Throne
1. Geil.GIA-ACT (CZ)
2. Fop-Nero (HUN)
3. Rabbit (HUN)
4. Day-Night_Abuse (HUN)
5. Lead (HUN)
6. Ex (HUN)
A versenyen készült képek és felvételek hamarosan megtekinthetők a www.masterschallenge.net oldalon. ■

előző
következő
Real Time Strategy Master's Challenge eredmények
Real Time Strategy Master's Challenge eredményekReal Time Strategy Master's Challenge eredményekReal Time Strategy Master's Challenge eredményekReal Time Strategy Master's Challenge eredmények

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló