Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

John Tucker nem olyan

2006.08.28. 23:53 | Dino | kategória: Mozi

Az Egyesült Államokban új pszichológiai szakkifejezés jelent meg, ha nem is a szaklapokban, de a magazinokban. A „sorozatcsaló”, a serial cheater, a sorozatgyilkosokra és a folyton hűtlenekre használt kifejezések összeolvadásából jött létre. Olyan férfiakra használják, akik folyamatosan minden barátnőjüket, feleségüket megcsalják, egyszerre több nővel járnak, és nagyon gyorsan váltogatják őket. A jelenség valószínűleg nem új, de a szóról tudjuk, honnan származik: egy kamaszvígjátékból.
A Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, hazai bemutató: október 19.) címszereplője egy gimnázium legnépszerűbb sráca, igazi „sorozatcsaló”, addig, míg áldozatai rá nem jönnek, mi a helyzet, és bosszút nem esküsznek ellene.
- Mókás, hogy így elterjedt ez a szó – nevet a John Tuckert megformáló Jesse Metcalfe, aki a Született feleségek Johnjaként lett ismert. – És persze jó érzés, hogy ahányszor kimondják ezt a szót, rám gondolnak az emberek. Csak az az igazság, hogy én nem ilyen vagyok. Többé-kevésbé hűséges természetem van. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló