Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

DiCaprio és a környezetvédelem

2006.09.07. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Leonardo DiCapriot mint egy óceánjáró utasát ismerte meg a világ, és gengszterként jegyezte meg. Martin Scorsese-vel immár harmadik filmjét készíti: a New York bandái és az Aviator után ismét maffiózót játszik A tégla (The Departed, hazai bemutató: október 19) című filmben. DiCapriónak nincs jó híre: a magazinok szerint a bulik és a nők kötik le kevés szabadidejének minden percét – pedig a valóság nem ilyen egyszerű: a világsztár egyre többet foglalkozik jótékonysággal.
A DiCaprio Alapítványon keresztül környezetvédelmi ügyeket támogat, és ami talán a legfontosabb, saját hírnevét is arra használja fel, hogy globális problémákra hívja fel rajongói figyelmét. A tégla forgatása közben kétszer is szabadságot kért: ekkoriban készítette ugyanis, azt a két kisfilmet, melynek ő a narrátora és az édesanyja a producere: az animációs, fényképekből és feliratokból álló filmecskék egyike a tiszta víz fontosságára és nagy értékére, a másik a környezetszennyezés hatásaira hívja fel a figyelmet.
A téglában a maffia emberét alakítja, akinek sikerül beépülnie a rendőrség elit egységébe – a valóságban viszont a jó ügyet szolgálja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló