Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

DVD-n a C.S.I. - A helyszínelők

2006.09.15. 18:46 | szerző: Dino | kategória: DVD

A C.S.I. világszerte elárasztotta a tévéképernyőket. Az amerikai nagyvárosokban és már a tengerészetnél is helyszínelők egy csapásra mindenhol népszerűvé váltak. Mind közül az egyik legismertebb A helyszínelők című tévésorozat, amelyik a legendás Las Vegas-ban játszódik. Az amerikai főműsoridő legmenőbb sorozatának producere a filmes veterán Jerry Bruckheimer (A szikla, Con Air – A fegyencjárat, Armageddon), kinek neve szinte már szinonimája a kirobbanó sikerű akció-moziknak. Emellett a televíziózásban is a professzionális szórakoztatás magas fokát garantálja.
Az izgalmas, hetedik évadjába lépő krimit számos (21) országban láthatja a bűnügyi filmeket kedvelő közönség. A sorozat eddigi sikerét az is bizonyítja, hogy többször jelölték Golden Globe-díjra a „Legjobb tévésorozat”, illetve a szereplők közül Marg Helgenbergert és William Petersent a „Legjobb tévésorozatban nyújtott alakítás” kategóriájában. A 6 Golden Globe jelölés mellett ez idáig 66 egyéb jelöléssel és 32 díjjal jutalmazták az alkotókat.
A most megjelenő, 2000-ben útjára bocsátott akció-sorozat első évadja 23 epizódot számlál, október végén az 1. évad 1. része jelenik meg 12 epizóddal, és ezt követi még idén a 2. rész is! ■

Forrás: Budapest Film

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló