For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Nokia és az EA közös mobiljátékai

2006.09.20. 20:30 | szerző: Madrac | kategória: Üzleti

A mobil kommunikáció terén világelső Nokia és a világ elsőszámú interaktív szórakoztatási szoftvercége, az Electronic Arts ma bejelentette együttműködését, amelynek eredményeképpen az Electronic Arts a Nokia egyik legfontosabb mobiljáték-szállítójává válik. Az Electronic Arts több millió Nokia készüléktulajdonost lát majd el mobiljátékokkal a Nokia Content Discoverer (tartalomfelfedező) segítségével. A megoldásnak köszönhetően a mobilkészüléken található "üzleten" keresztül a mobiltulajdonosok könnyen hozzáférhetnek a letölthető tartalmakhoz. Az ügyfelek a karácsonyi ünnepek közeledtével hét játékot tölthetnek majd le, a Tetrist, a Tetris Maniat, a The Sims 2-t, a Doomot, a FIFA 06-ot, a Tiger Woods PGA TOURR 06-ot, és a FIFA Street 2-t. 2007 közepétől kezdve az Electronic Arts kifejezetten a Nokia S60 készülékekre tervezett világklasszis EA játékokkal támogatja majd a Nokia új generációs mobiljáték-platformjának bevezetését.
A Nokia 2007 első felében bemutatkozó, új generációs mobiljáték-platformjával a gazdag és lebilincselő játékok számos telefonon könnyen elérhetők, megvásárolhatók, lejátszhatók és megoszthatók lesznek. Az Electronic Arts több népszerű EA SPORTS és EA márkájú mobiljátékot szállít majd az új generációs mobiljátékok bemutatkozása alkalmából. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.