Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jack Nicholson pisztolyt ránt

2006.10.06. 16:21 | Dino | kategória: Mozi

Egy forgatással kapcsolatos anekdota többnyire a derűs hangulatról, a nagy közös nevetésekről szól. Leonardo DiCaprio azonban az egész világ előtt elismerte, Martin Scorsese új maffia-filmje, A tégla (The Departed, hazai bemutató: november 9.) forgatásán félt partnerétől, a maffiafőnököt alakító Jack Nicholsontól. Nem is csoda. A legendás színész az első forgatási napok egyikén váratlanul pisztolyt rántott, és Leóra szegezte.
Persze, hamar kiderült, hogy Nicholson ezzel az improvizációval csak tökéletes hangulatba akarta hozni fiatalabb kollégáját.
– Sosem tudtam, mi lesz a következő mozdulata – avatott be egy újságírót a kulisszatitkaiba DiCaprio. – Nicholson közelében mindenre fel kell készülni. Folyton rögtönöz, ahányszor elpróbáltunk, vagy újravettünk valamit, mindig más volt. Az egyik jelenet felvétele közben kiöntött egy csomó whiskyt az asztalra, és felgyújtotta, aztán pisztolyt rántott. Amit akkor forgattunk, bele is került a filmbe: valószínűleg nagyon hiteles lett az arckifejezésem. Pedig a kellékes srác előre szólt, hogy Nicholson figyelmeztette, legyen kéznél egy porraloltó. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló