Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indul a FIFA Interaktív Világkupa

2006.10.27. 17:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), az Xbox, valamint az Electronic Arts összefogásával idén ismét megrendezik a FIFA Interaktív Világkupát (FIFA Interactive World Cup - FIWC), amelynek a világ számos országa – köztük Brazília, Dánia, Spanyolország, Németország és a Dél-Afrikai Köztársaság – mellett Magyarország is otthont ad.
Az FIWC hazai elődöntőjére 2006. november 25. és 26-án kerül sor a Pólus Centerben. A szombati selejtezőt követően a vasárnapi döntőbe jutott 64 játékosból az első három legjobb jut egyenesen tovább a világbajnokságra, amely december 8-10. között lesz Amsterdamban. Az FIWC abszolút győztese részt vehet a december 18-i FIFA World Player gálán is, ahol az év legjobb futballistáit díjazzák, és a torna eddigi története során először 20 000 dollár pénzdíjban is részesül.
Az Interaktív Világkupa hazai selejtezőjén való részvételhez regisztráld magad a www.electronicarts.hu/fiwc weboldalon. Az első három helyezettre az amsterdami bajnokságon való részvétel mellett egy-egy Xbox 360 játékkonzol is vár. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló