Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commander - Europe at War - a Panzer General nyomán

2006.12.13. 19:45 | Retee | kategória: Játék

Ma már hírt adtunk egy második világháborús stratégiáról, ám második versenyzőnk nem épp ugyanazt a stílust képviseli, mint a Sudden Strike. A Commander - Europe at War ugyanis nem valósidejű, hanem körökre osztott játék, s képeit elnézegetve bizony igen gyorsan a nagy előd, a Panzer General juthat az érdeklődő eszébe. A Firepower Entertainment és a Slitherine Software által közösen készített mű lehetőséget ad, mind a szövetségesek, mind a tengelyhatalmak részéről való hadbalépésre, ahol olyan történelmi csatákat írhatunk át, mint a Barbarossa hadművelet, vagy a partraszálás, miközben ötven találmányt, és öt teljesen különböző technológiát kísérletezhetünk ki ellenségeink ellen. Aki pedig unná a gép elleni csatározást, az többjátékos módban is kipróbálhatja stratégiai vénáját, a gyakorlatilag majd az egész világot bejárhatóvá tevő térképen. Megjelenési dátumról sajnos még nem tudok beszámolni, de türelmetlenebb olvasóink addig is megnézhetik a most kiadott előzetes képeket. ■

előző
következő
Commander - Europe at War - a Panzer General nyomán
Commander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyománCommander - Europe at War - a Panzer General nyomán

hozzászólások (6)

Retee
Retee 2006.12.13. 23:42
Végülis a grafikán túl sokat nem lehet csiszolni. Pl a panzer3D se volt túl nagy siker, szóval tényleg az AI a lényeg. Fogd fel úgy, hogy egy winxp-re optimalizált fejlesztett PG-t kapsz. :)
Lacko
Lacko 2006.12.14. 07:13
Az a baj, hogy ez már az ezredik ilyen PG klón. És ráadásul mind elég gyenge. Nekem ezek közül a Strategic Command 2 tetszett a legjobban, illetve (Palmra) a Blitzgrieg.
Sir Spike
Sir Spike 2006.12.14. 15:37
A Hearts of Iron-t tutti nem üti de a nosztalgikus hangulat mindenképp meglesz.
Sajnos a jellegéből adódóan a fejlesztgetős részekhez nem fűzök nagy reményt.Marad a minél nagyobb sereg&minél nagyobb exp taktika.
Várom a demót(reméljük lesz).
uhu
uhu 2006.12.14. 23:14
Tudtommal volt ZX Spectrumra egy kiváló fejlesztgető, birodalomirányítgató szinttű 2. vh-s stratégia. Már nem emlékszem a nevére, pedig talán még én is ránéztem emulátorral, de nem bírtam túltenni magam a borzalmas grafikán és kezelőfelületen. :-D Bár az kisebb léptékű, de ott van a Steel Panthers is! Ha ezeket a nagy neveket csak 1:1-ben mai grafikára és kezelőfelületre alakítanák (persze 1-2 javítás nem baj), akkor az bőven elég lenne a sikerhez!
De úgy látszik, valamiért ez nem megy...
uhu
uhu 2006.12.14. 23:16
A Panzer General 3D már annyira lebutított volt, h megérdemelte a sorsát. A legelső rész volt a jegjobb a zseniális kampánylehetőségek miatt, a második már lényegesen kevesebbet nyújtott, de még jó volt, a többi viszont már bőrhúzás volt csak szvsz.
ajánlott olvasnivaló