Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Májusban jön a South Park mozifilm DVD-n

Nagyobb, hosszabb és vágatlan - Trey Parker és Matt Stone mozifilmje hamarosan a boltokban!

2007.03.28. 15:18 | szerző: Dino | kategória: DVD

Hosszú idő után május 15-étől végre hazánkban is megjelenik DVD-n Trey Parker és Matt Stone mozifilmje, a jelenleg 11. évadjánál járó animációs sorozathoz kapcsolódó első egészestés mozi, a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan (South Park: Bigger, Longer, Uncut). A lemezen az eredeti 5.1-es hang mellett sztereó magyar szinkron is lesz, extraként pedig a "What Would Brian Boitano Do?" videoklipjét és a film előzeteseit találjuk. A sztoriról röviden azok kedvéért, akik nem tudják, miről van szó:
"Hírnév. Hatalom. Hadsereg. Hakni. Szex, rassz és vallás. A női lélek titka. A South Park agytrösztjeinek mindenről meg van a véleménye. Egy békés amerikai kisvárosban elszabadul a pokol, amikor a helyi moziban bemutatják a Terrance & Philip komédiás-páros legújabb vígjátékát. A kisiskolásokat eltiltják a filmtől, ők mégis megnézik, és élvezettel használják az ott tanult csúnya szavakat, gesztusokat és gondolatokat. A felháborodott szülők nem tudják, mit tegyenek. Azután rájönnek, de az még rosszabb: először foglyul ejtik Terrance-t és Philipet, majd mikor a helyi gyerkőcök ezután sem javulnak meg (sőt!), háborút hirdetnek a színészek hazája, Kanada ellen.
Amerika fegyverkezik: Kanada tehet mindenről. A gyerkőcökön múlik, hogy megállítsák a háborút, alászálljanak a pokolba, jó útra térítsék a Sátánt (aki úgyis szerelmes inkább), és megakadályozzák két kedvencük kivégzését... azután énekeljenek." (Kiadja a Fórum Home Entertainment) ■

hozzászólások (7)

McCl@ne
McCl@ne 2008.10.14. 19:23
"A south parkon nőttem fel!!!"
Hogy mit csináltál? :O
padavan
padavan 2008.10.14. 19:31
Én tegnap láttam véletlenül ebből egy részt valamelyik csatornán késő este. Beteg volt, már-már abszurd és bizarr.

Az egyik kissrác négerré operáltatta magát mert kosaras akart lenni, az apja meg delfinné. A srác térdébe beültették egy tanárnak a heréit, akit előzőleg nővé operáltak, így most már nem kellett buzinak néznie magát amiért a pasasokat szereti. És azt hitte, hogy mivel nem jött meg a menszesze, ezért gyereket vár, és elment abortuszra, hogy kaparják ki belőle ezt az izét. :-O

A delfin apuka meg iszonyat bizarr volt, valami uszonyszerű volt a hátán, a két lábai összevarrva megint csak valami uszony kezdeménnyé, az egyik szeme meg lett buzerálva, és sábeszt hordott a fején.

Csak néztem, pislogtam és nem hittem a szememnek.
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.14. 19:39
Fuck!:O
Azért a korábbi részek nem voltak ennyire szétcsúszva, jócskán akadnak köztük állati jók, sőt! Nem egyen visítva röhögtünk anno, eszméletlen poénok és hajszálpontos társadalom- és médiakritika tökéletes elegye!
De ez nem annak tűnik:D
TurmX
TurmX 2008.10.14. 19:39
Az az s9e01 -es rész.
Elég furcsa, az egyszer biztos. :D
padavan
padavan 2008.10.14. 19:47
Társadalomkritika ebben is volt rendesen. Csak azon csodálkoztam, hogy most a transzikat és a homereket vették célkeresztbe, de azt hiszem, kicsit átestek a ló másik oldalára.

Nem vagyok egy prűd manus, de néhol azért megbotránkoztatott. :)
ajánlott olvasnivaló