Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NFS Drift Európa Bajnokság

Július végén a Tököli reptéren akár te is lehetsz a bajnok.

2007.06.06. 20:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Tököli repülőtéren kerül megrendezésre a 2007-es Európa Bajnoki Drift Futam (King of Europe), melynek keretén belül te is kipróbálhatod magad a Need for Speed Carbonban.
A szabad fordításban csúsztatást, sodródást jelentő drift nem más, mint az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon, egyenesen.
A drift őrület Japánból származik, ahol az 1960-as években rendezték meg a drift futamok elődjeként számon tartott, első illegális hegyi versenyeket. Itt a versenyzők egyetlen célja az volt, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítsék a hegyi út két kijelölt pontja közötti távot. Néhányan közülük a jobb idő kedvéért a rallye-ból ellesett kanyarvételi technikákat alkalmazták, ebből nőtte ki magát később a drift.
Az Electronic Arts Need for Speed sorozata a világ legveszedelmesebb, adrenalin pumpáló utcai versenyeinek világába vezeti el a játékosokat. A legendás Need for Speed sorozat tavaly novemberben megjelent tagja a Need for Speed Carbon, amely a vadonatúj kanyon-versenypályákkal felfokozott játékélményt nyújt a rajongóknak. A Need for Speed franchise, sikerei után 2007. őszén fog megjelenni a Need for Speed ProStreet, melyben a legjobb utcai autóversenyzőkkel kell majd megvívnunk a legkülönbözőbb erőpróbák során. ■

Need for Speed: Carbon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: Carbon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló