Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overlord - itt a demo!

Letölthető a Triumph Studios akció-stratégiájának demója.

2007.06.11. 16:41 | Retee | kategória: Játék

2006-ban kezdte el fejleszteni a Triumph Studios az Overlord című játékukat. Az akció-stratégiában egy régen legyőzött gonosz lény újbóli megtestesülései lehetünk, aki feltámad, így hát ideje a felszínre törni, és ledózerolni az amúgy igen nyakatekert fantasy birodalmat. A játék különlegesesen sötét humorral és iróniával, furcsa, taszító lényekkel és egyedi hangulattal hirdeti magát. Segítségünkre lesznek sátáni terveink megvalósításában a manószerű Minionok, akik minden parancsunkat teljesítenek gondolkodás nélkül. Végre pedig megérkezett a kipróbálható demo verzió PC-re, amely szolid 1.1 giga helyet foglal, és letöltési részlegünkben várakozik az érdeklődőkre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Overlord
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overlord

hozzászólások (14)

Dark Archon
Dark Archon 2007.06.14. 17:00
Elborult egy játék, de nagyon jó :D De az elég kiábrándító, hogy a gépemen 1280*1024-ben ilyen 18-25fps-t produkál...
-Jozef-
-Jozef- 2007.06.14. 19:49
K*rvajó!!!
Dark Archon
Dark Archon 2007.06.14. 20:01
Csak egy jó gamepad kell hozzá :)
Razor03
Razor03 2007.06.16. 13:12
Nos én is kipróbáltam az imént. Vélemény: nagyon jó, nagyon tetszik :).

Bővebben:

Telepítés után összetett és jól skálázható options fogad, gondoltam minden grafikai elemet bekapcsolok (leszámítva az általam kevésbé kedvelt és feleslegesnek tartott élsimítást és Vsync-et). A felbontást 1024*768-ra állítva páratlan, mese szerű grafikai világ fogadott. Ami lenyűgöző, ilyen Fable szerű, szó szerint meseszép. Fraps-el mérve 20-30 között ingadozik a kép/mp, ami teljesen játszható jelen esetben.

Az alaphangulatot az első render animáció azonnal megadja, ezek a buta bugyuta minion (goblin szerű) lények annyira viccesek, hogy nem egyszer hangosan nevettem játék közben :-D. Iszonyat jó fun játéknak tűnik, a lényeg a gonoszkodáson >:-], és a birodalom újjáépítésén van. Egy bukott, de újból feltámasztott gonosz uralkodót alakítunk, akit alattvalói álmából felzavarva, elérkezettnek látták az időt, hogy ezt a varázslatos és giccses :) világot újból a káoszba taszítsuk :D >:-].

Maga az irányítás hála a tutorial résznek 5 perc alatt elsajátítható, egér + billentyűzettel tökéletesen játszható.

Számomra elérkezett 2007 eddig legötletesebb, legkreatívabb játéka, amit eddig csak képekről ismertem, nem is értem hogy kerülhette el a figyelmem. Persze idén lesz még sok szép és jó játék (legalább is remélem), de eddig számomra ez a legjobb. Teljesen magával ragadott a demó hangulata, alig várom a teljes verzió megjelenését, és ez számomra nem zsákbamacska, így ott a helye a polcomon :).

képek -> itt <-
Zomil
Zomil 2007.06.25. 15:19
Ha már gonoszkodás akkor Dungeon Keeper 2 az etalon :)
ajánlott olvasnivaló