Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Nokia - három új fülhallgató

A finn cég új Bluetooth fülhallgatókat dob a piacra.

2007.06.19. 16:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Nokia három új taggal bővíti Bluetooth fülhallgatóinak családját.

  • BH-803 Nokia Bluetooth: A prémium-kidolgozású fülhallgatónál a kiváló hangminőséget a digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia biztosítja, amely még zajos környezetben is segít a háttérzaj és a visszhang kiszűrésében. Az érintésre működő hangerőszabályzóval és némítóval egyszerűen beállíthatjuk a hangerőt. A BH-803 könnyű (11,3 g), kicsi és gyorsan feltölthető. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 140-160 euro körül mozog majd.
  • BH-604 Nokia Bluetooth: Az új Bluetooth sztereó fülhallgató a zenerajongók megbízható útitársa. A kiváló, hifi-hangminőséget bizosító fülhallgató gyorsan feltölthető és a fülre hajtható kagylóval kényelmesen hordható. A zenéket a lejátszásra, szüneteltetésre, megállításra, előre- és hátraugrásra szolgáló három médiagombbal kezelhetjük, a fülhallgató más jellegű használatára pedig a külön ki- és bekapcsológomb és hívásgombok szolgálnak. A várhatóan világszerte forgalmazott BH-604 a Bluetooth V2.0 specifikációt támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 120-140 euro körül mozog majd.
  • BH-602 Nokia Bluetooth: eme fülhallgatónál megállapodhatnak azok az üzletemberek, akik utazásaikhoz megbízható tartozékot keresnek. A készülék hosszú beszélgetési időt (akár 11 órát), visszhangszűrő és zajcsökkentő képességeinek (DSP) köszönhetően pedig kivételes hangminőséget biztosít. Mindössze 15 perces töltéssel akár öt órát is beszélgethetünk. Az akkumulátor állapotát a LED-es töltéskijelzőn könnyen nyomon követhetjük. A BH-602 fülhallgató kényelmi szolgáltatásai között az újrahívásra, hívás elutasítására, hangfelismerés aktiválására és a hívástartásról hívásra váltásra használható fogadás/befejezés gomb mellett automatikus hangerőszabályzást és némítást is megtalálunk. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 75-90 euro körül mozog majd. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló