Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Harry Potter és a Főnix Rendje mobilra is

Már akár két telefonhívás között is a varázslótanonccal lehetünk.

2007.06.26. 00:48 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts és a Warner Bros bejelentették együttműködésüket, melynek keretében Harry Potter világát adaptálják mobiltelefonokra. A Harry Potter és a Főnix Rendje mobiljáték idén nyártól lesz elérhető mobiltelefonokra további olyan izgalmas tartalmakkal kiegészítve, mint például az új Harry Potter filmen alapuló csengőhang és háttérkép választék, melyekkel igazán Harry Potter-essé varázsolhatod telefonod. Az EA Mobile új kínálata révén a Harry Potter rajongók tábora mostantól mindenhova magával viheti kedvenceit, és menet közben is megtapasztalhatja majd a Roxfort varázslatos világát.
A Harry Potter és a Főnix Rendje mobiljátékban Harry az ötödik évét kezdi meg a Roxfortban, és titkos társaságot alapít diáktársaival „Dumbledore serege” néven. Azt látja, hogy a varázslók világának nagy része nem hajlandó elhinni a gonosz Lord Voldemort™ visszatérését, így neki kell megtanítania a többieket, hogyan védjék meg magukat a Sötét Varázslatokkal szemben, és felkészítenie őket az előttük álló csatára.
A Harry Potter és a Főnix Rendje mobiljátékot az EA Mobile UK stúdiója fejleszti. A mobiltelefonokra készült játék és a további mobiltartalmak Európában június 15-étől vásárolhatók meg a nagyobb mobilszolgáltatóktól. ■

előző
következő
Harry Potter és a Főnix Rendje mobilra is
Harry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra isHarry Potter és a Főnix Rendje mobilra is

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.