Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új ASUS termékek- játékosoknak

Új alaplapok és kiegészítőket mutatott be az ASUS.

2007.06.27. 12:17 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az idei Computex 2007 kiállításon az ASUS a játékosoknak szánt megoldásainak bemutatására fókuszált, és olyan termékeket mutatott be, melyek főként a játékok számára lettek optimalizálva.

  • ASUS ROG Blitz Extreme: az új ASUS ROG (Republic of Gamers) Blitz Extreme alaplap számos funkcióval rendelkezik, melyek kiválóan teljesítenek játék közben. A Fusion Block System hibrid hűtési kialakítás, mely kombinálja a ROG népszerű hőcsöves kialakítását a vízhűtéses rendszerekkel, így változatos, hatékony és fejlett hűtési rendszere lehet az alaplapnak. A Blitz Extreme egyedi Crosslinx technológiát is alkalmaz, mely külön vezérlővel (két x8 csatornán) optimalizálja a PCIe kiosztást a jobb grafikai teljesítményért. Továbbá a DDR2 memória és a feszültségellenőrző LED-ek segítségével magasabb memóriafrekvenciát érhetünk el, mely egyben élvezhetőbb teljesítményt és a tápalkatrészek meghosszabbított élettartamát jelenti.
  • L1N64-SLI WS:az ASUS L1N64-SLI WS alaplap két verzióban jelent meg. A PCI-X verzió nagy sebességet és csatlakoztatási lehetőségek széles körét kínálja, míg a Quad PCI-E grafikus változat négy VGA kártya és nyolc monitor használatát támogatja, tovább fokozva a játék élvezhetőségét. Ez az alaplapcsalád támogatja az egy- és kétmagos processzorokat, illetve akár két négymagos processzort, így akár 8 processzormag képes futni az alaplapon. A tárolás tekintetében sem marad le az ASUS L1N64-SLI WS: akár 8-13 SATA 3.0 Gb/s csatlakozót, 10-12 USB csatlakozót és két 1394 csatlakozót is képes biztosítani, széles tárolási lehetőséget nyújtva a munkaállomáshoz.
  • P5K3/P5K alaplapcsalád: A legjobb 3D-s grafikai teljesítmény eléréséhez és más memóriaigényes alkalmazásokhoz az ASUS P5K3/P5K alaplapcsalád a Super Memspeed Technológiát alkalmazza, így még hatékonyabban növelheti a DDR3 memória valódi erejét. Ez az új technológia maximális rendszerteljesítmény elérésére képes, mivel megakadályozza a rendszer túlterhelését a processzor és a memória egyidejű tuningolása esetén. A P5K3/P5K alaplapcsalád AI Slot Detectorral is rendelkezik, mely a beépített LED-ek segítségével könnyebbé teszi a PC összeszerelését, miközben a PCIe/PCI eszközöket telepítjük bővítőhelyükbe. Az AI Gear2 funkció segítségével pedig kiválaszthatjuk a tetszőleges profilt, mely beállítja az optimális processzorsebességet és vCore-feszültséget a rendszerzaj és az áramfogyasztás minimalizálása érdekében.
  • M3A32-MVP Deluxe: Az M3A32-MVP Deluxe az első alaplap, mely teljes mértékben támogatja a közeljövőben megjelenő AMD Quad Core technológiát. Redszerbuszával – a HyperTransportTM 3.0 technológiával – 2,6-szor gyorsabb teljesítményt kapunk a jelenleginél. Az alaplap a legújabb PCI-E 2.0 csatolóval (két x16 grafikus megoldással) fokozott 3D teljesítményt és kétszeres adatátviteli arányt biztosít.
  • AquaTank 2: Az AquaTank 2 új generációs, vízhűtéses grafikuskártya-hűtő. Vízhűtését a legújabb, nagy teljesítményű ASUS EAH2900XT kártyához tervezték minimális zajjal és maximális hűtési teljesítménnyel. A vadonatúj technológiai kialakítás piros és fekete színeivel nem csupán mutatós, de hőelnyelő kialakítása segít még hatékonyabbá tenni a hőelvezetést. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló