Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2008

Megérkeztek az első képek a menedzserről.

2007.07.30. 14:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Több mint egy évtizede indult el az akkor még Championship Managernek hívott széria, amely nevet aztán az Eidos és a jó öreg SI Games vitája után meg kellett változtatni, így egy pár éve már Football Manager címen fut a kicsike. Ahogy lassan közeledik az új epizód, a 08 megjelenése, egyre több információt hintenek el róla a készítők, nézzük:

  • Természetesen megkapjuk az új szezont, és több mint 50 ország 5000 klubját irányíthatjuk.
  • Jobban ki lesz dolgozva az "utolsó nap", azaz amikor mérkőzést játszunk. Több lehetőségünk lesz mind a saját csapatunk játékosaival, mind az ellenféllel foglalkozni.
  • Nagyobb hangsúlyt kap a válogatottnál való edzősködés, ahogy például az egyik képen is látszik, komoly tétje lehet annak, hogy kit választunk kapitánynak a nemzeti csapatban.
  • Habár az FM mindig a realisztikusabb vonalat képviselte, mint az EA-s versenytársa, azaz tényleg csak annyit tehetünk, mint amit egy igazi menedzser, ezúttal már láthatjuk hogy hogyan fogyik kiválasztott csapatunk bérlete, mekkora a jegybevétel, és a szponzorok is előbújnak a háttérből.
  • Ugyan a CM-FM különválás óta a sorozat felgyorsult, a készítők ígérete szerint további fejlesztéseket hajtanak végre a motoron, így már tényleg rövid mentésekre és töltésekre számíthatunk.
  • Még több médium kerül a játékba (bár az editor segítségével bármennyit bepakolhattunk eddig is), amelyek sokkal többet cikkeznek a csapatokról és a játékosokról.

  A Football Manager 2008 a tervek szerint az idei év végén jelenik meg, addig is lássuk az első képeket: ■

előző
következő
Football Manager 2008
Football Manager 2008Football Manager 2008Football Manager 2008Football Manager 2008Football Manager 2008Football Manager 2008
Football Manager 2008
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2008

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló