Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új Logitech USB fejhallgatók

Internetes hívásokhoz, zenehallgatáshoz és játékhoz.

2007.08.30. 17:28 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech ma bemutatott két új mikrofonos fejhallgatót, amelyek kényelmesebbé és kellemesebbé varázsolják a számítógépes telefonhívásokkal, játékkal és a zenehallgatással töltött időt. Lássuk a részleteket:

    • Logitech ClearChat Pro (jobboldali): A lézeres technológiával kialakított, sokoldalú ClearChat Pro USB PC headset tökéletes választás azoknak, akik egy fejhallgató kényelme mellett még a hangminőségére is érzékenyek. A fejhallgató házába építve megtalálható a SoundSwitch hangszín-kiegyenlítő, egy olyan kapcsoló, amivel pillanatok alatt beállítható a három alaptevékenységhez – telefonáláshoz, zenehallgatáshoz vagy játékhoz – leginkább megfelelő hangzás. A „telefonhívás” üzemmód kiemeli az emberi beszédhangok tartományát, a zenehallgatáshoz optimalizált beállítás jól kiegyenlített hangzást biztosít, a játékhoz használatos üzemmód pedig valószerűbbé varázsolja a lövések és robbanások hanghatásait. A fejhallgatón elhelyezett gombokkal gyorsan beállíthatjuk a hangerőt vagy teljesen le is némíthatjuk azt. A zajszűrős mikrofon elhelyezése rugalmas karjának köszönhetően személyre szabható, így mindenki olyan messzire helyezheti a mikrofont a szájától, ahogy neki a legkényelmesebb.
    • Logitech ClearChat Comfort: A ClearChat Comfort USB headset párnázott fejpánttal és puha fülpárnákkal van felszerelve. A fejpánt és a mikrofon is a felhasználó igényei szerint átállítható. A hangerőszabályzó és némító gombok a kábelre szerelve, könnyen elérhető helyen vannak. Mindkét fejhallgató együttműködik a legtöbb népszerű internetes telefon-alkalmazással, mint például a Skype, a Windows Live, a Yahoo! vagy az AIM.

    A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában szeptembertől lesznek kaphatók, javasolt magyarországi felhasználói áruk még nem ismert. ■

előző
következő
Új Logitech USB fejhallgatók
Új Logitech USB fejhallgatókÚj Logitech USB fejhallgatók

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló