Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

F.E.A.R. Perseus Mandate demo

Letölthető a második kiegészítő egyjátékos demója.

2007.10.10. 14:05 | Retee | kategória: Játék

A Vivendi Games az E3 alatt jelentette be, hogy folytatódik a népszerű F.E.A.R., azonban a második kiegészítőt már nem a megszokott, hanem egy új csapat, névszerint a TimeGate Studios készíti. Az egykori Monolith mű érdekessége, hogy nem folytatja az alapjáték és az első expansion történetét, hanem azt bővíti ki. Egy másik katonát megszemélyesítve, az eredeti sztori vonalával párhuzamosan haladhatunk előre, így néha egy-egy érdekes kapcsolódási pontra is számíthatunk. A télen megjelenő F.E.A.R. Perseus Mandate-nek most megjelent az egyjátékos demója, amelyet a lenti linkről tölthettek le.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

F.E.A.R. Perseus Mandate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
F.E.A.R. Perseus Mandate

hozzászólások (34)

Sevores
Sevores 2007.10.10. 22:16
Mostanában (értsd: 3 napja :D) valahogy nincs kedvem leülni semmilyen játék elé, pedig még vár 3 új game, plusz a Crysis. Asszem beteg vagyok. :D
Razor03
Razor03 2007.10.10. 22:21
Emailt nem törölte, csak nem tette publikussá ;) (el lehet rejteni).

Sevores: ok (de azé gondold meg :D, még várok pár percet aztán indítok valami SP mókát).
Novae
Novae 2007.10.11. 19:42
Tegnap este percek alatt végeztem a demóval - jó, persze sietnem is kellett, de már akkor is alig hittem a szememnek. Ma ezért megint beleharaptam, de ugyanaz az érzés fogott el, egyrészt mintha időviharba kerültem volna és hirtelen 2006 ősze lenne, amikor az EP kijött.
Grafika, hangok, zenei aláfestés(?) mind-mind ócska régi, semmi változás. Persze sejtettem, hogy nem lesz sok újítás(lévén az engine bizonyos keretek közé szorítja a felhasználót), így titkon reméltem hogy a történettel kompenzálni fognak valamelyest, de bakker(!) egy párhuzamos akciót és karaktert felhúzni az eredeti mellé, amikor a FEAR attól FEAR, hogy az vagy aki vagy a történetben(most nem akarok spoilert írni).
De ahogy demoban megjelent Alma, hirtelen belémhasított a fájdalom: mi a f keres Alma egy gagyi kommandós fejében vagy közelében, amikor köze nincs hozzá, hiszen az eredeti sztori szerint nagyon jól tudjuk(már aki játszott vele), hogy min ténykedett éppen, meg különben is.. nah szóval így agyonütni egy amúgy jól kitalált sztorit, ehhez csak gratulálni tudok.

Sajnos még tudnám folytatni a negatív tapasztalatokat, de nem akarom nagyon elvenni mások kedvét - próbáljátok ki, aztán majd meglátjátok.
Annak, aki még nem játszott az eredeti FEAR-el és az EP-vel, talán akár még érdekes is lehet.
dugasz1
dugasz1 2008.02.15. 16:16
Bocsesz tudom hogy ez nem ide tartozik csak valaki tudna adni a Joint Operison Typen Raceing-hez telepítési kódot:-) Please!!!!!!!!!:-)
somesz83
somesz83 2008.02.22. 13:26
Jól tudod, ez nem ide tartozik, de a kódkönyörgésed sem.:-|
ajánlott olvasnivaló