Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - három új készülék

Középpontban a zene.

2007.10.11. 14:10 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung Electronics bemutatta a legújabb zenetelefon kínálatát. A legújabb zenéhez dedikált telefonjaival, az SGH-i450, az SGH-F330 és az SGH-F210 készülékekkel.
Samsung SGH-F330 (baloldali kép): A készülék egy “kétarcú” csúszka mobil, amely a zeneközpontúságával célozza meg a zenetelefon kedvelőket. Az F300 utódjaként, az F330 készüléken a Samsung továbbfejlesztette a zenei és a dizájn jegyeket. A külső navigációs gombokat a készülék elején és oldalán találjuk. Az F330-al egyszerre több feladatot is végezhetünk, miközben zenét hallgatunk. A telefon továbbá támogatja a multi codec típusú fájlokat és a gyors szinkronizálási funkciót a Windows Media Player-el. A 3.6 mbps HSDPA támogatás mellett még számos extrával büszkélkedhet: többek között a 2 megapixeles kamerával, a microSD bővíthetőséggel egészen 2GB-ig, illetve a 13.5 mm-es vastagságával. A kártyafüggetlen típus ára 260€ körül lesz, Magyarországon a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül novembertől lesz kapható.
Samsung SGH-F210 (jobboldali kép): A Samsung legújabb lendületes zenetelefonja az F210, egy innovatív Mp3 lejátszó külsővel rendelkező készülék, nyaklánc kialakítású fülhallgatókkal. Az egyedülálló, félautomata fedéllel kinyíló készülék tökéletes keresztezése a telefonnak és az mp3 lejátszónak. Becsukott állapotban az F210 teljes értékű Mp3 élményt kínál a görgős navigáló gombbal, a vízszintesen elhelyezkedő műsortárral, a hangszínszabályzóval és az épp lejátszott zeneszám információival. A felhasználók elégedettségét szolgálja a tökéletes kompatibilitás a Windows Media Player 10-es verziójával. Továbbá a telefonba be van építve egy Zenebeállítás Varázsló, ami tökéletes kezelhetőséget tesz lehetővé minden felhasználó számára, . Az MTP segítségével nagyon könnyen feltölthetők a zenei fájlok a telefonra, az erre kijelölt mappákba, anélkül, hogy pontosan oda másolnánk őket. A mobil telefon része a készüléknek már az ismerős szolgáltatásokat nyújtja, mint a 3X4-es számbillentyűzet. A nagyobb tárhely érdekében a telefon belső memóriája 1 GB, amely a microSD kártyával bővíthető egészen 2 GB-ig. A kártyafüggetlen készülék ára 280€ körül lesz, Magyarországon a hónap végén kerül forgalomba.
Samsung SGH-i450: A kettős csúszka egyedi mobil használatot tesz lehetővé, mivel a két irányba elcsúsztathatóság nagymértékben megkönnyíti a telefon, illetve a zenelejátszó használhatóságát. Ha felfelé toljuk az előlapot, a telefonon azonnal elérhetővé válnak az ismerős okostelefon funkciók, amelyek S60 operációs rendszeren futnak. A 3. generációs Symbian60 operációs rendszer, a készülék fejlett letöltő szoftvere 3,6 Mbps gyorsasággal dolgozik a HSDPA kapcsolódásnak köszönhetően. Az S60 szoftver integrálásával az i450-es tökéletesen tudja kezelni a zeneletöltéseket és az adatátvitelt. A felhasználók élvezhetik az S60-as nagyszerű böngészési élményét, amit elősegít az egyszerű és logikus használat. Ha lefelé csúsztatjuk előlapot, a telefon zenelejátszóként kapcsolódik be, amely érintéssel irányítható. Ez könnyű navigációt tesz lehetővé a multimédia menükben. A fémes sztereó hangszóróval, ami a Bang & Olufsen ICEpower rendszerű erősítőjének teljesítményét fokozza, hihetetlen hangminőséget produkál a telefon használói számára. Az i450 35 MB belső memóriával és 4GB-ig bővíthető microSD kártya bővíthetőséggel rendelkezik. A kártyafüggetlen készülék ára 360€ körül lesz, Magyarországon idén nem lesz kapható. ■

előző
következő
Samsung - három új készülék
Samsung - három új készülékSamsung - három új készülékSamsung - három új készülék

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló