Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Witcher - városi életképek

Egy utolsó videó a megjelenés előtt.

2007.10.18. 14:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Másfél hete került aranylemezre a The Witcher című szerepjáték, amelyet a lengyel CD Projekt fejlesztette. Az év RPG-je díjra esélyes alkotás hazánkban teljes magyar nyelven - szinkronnal - jelenik meg, amire már csak néhány napot kell várni. (A magyar változat november 14-étől lesz kapható.) A fejlesztők búcsúzóul kiadtak még egy videót művükről, amelyben a városi életképekkel ismerkedhetünk meg, például a nézelődő falusiakkal, akik egyből mulatni kezdenek, ha megszólal az utcákon a zene.

The Witcher
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher

hozzászólások (3)

tobize
tobize 2007.10.18. 18:55
Nem néz ki rosszul,de azért a főhős kardba belelengő hajával kezdhettek volna vmit,vagy rövidebb legyen vagy ne úgy legyen a kard a hátán.Meg a két sarka is egymásba ér ahogy sétál.Jó,nem nagy hibák,de azért ne legyen már ennyire szembetűnő,főleg,hogy a haja elég világos és ez még jobban kihangsúlyozza.
-Jozef-
-Jozef- 2007.10.18. 19:57
A futkározó csirke meg beleakadt a falba!láttál már ekkora hibát,egy ilyen játékban?Lehet nem nagy hiba...még!De mi van,ha belénk akad miközben harcolunk és 5-en emiatt legyaknak?Szerintem borzasztóan felháborító,azonnal írok is a készítőknek.
ajánlott olvasnivaló