Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Unreal Tournament 3 - zenei felhozatal

Két veterán írja és mixeli az UT 3 zenéit.

2007.11.13. 13:54 | Retee | kategória: Játék

Közeledik az Unreal Tournament 3 megjelenése, amely kontinensünkön november legvégét, még hazánkban december elejét takarja. A játékról pedig már nem sok újdonság derülhet ki addig, hiszen volt már demo, gyűjtői változat bejelentése, na és persze rengeteg kép és videó. Az egyetlen téma, amiről még nem esett szó, az a zenei felhozatal, de úgy néz ki, hogy erre se lehet majd egy rossz szavunk se. Az Epic ugyanis két élő legendát bízott meg az "Original Soundtrack" összehozásával, méghozzá Rom Di Priscot (jobbra), és Jesper Kydet. Di Prisco eddig főként a Need for Speedek zenei műveiről vált híressé, még Jesper Kyd a Hitman és a Freedom Fighters (ebben például a magyar rádió kórusa énekelte fel művét) által tett szert ismertségre. Az UT 3 audio felhozatalában persze a pörgősebb elektronikus zene fog dominálni, Prisco felel a keményebb dallamokért - breakbeat, bigbeat, és drum n bass-szel dolgozik majd - míg Kyd inkább a melankónikusabb számokat, illetve a szürreális sci-fi hangulatot előidéző zenéket alkotja meg. A több mint 150 perc anyagot tartalmazó "korongon" a vadiúj szerzemények mellett a régebbi részek klasszikusai is megtalálhatóak lesznek - remixelve. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Unreal Tournament 3 - zenei felhozatal
Unreal Tournament 3 - zenei felhozatalUnreal Tournament 3 - zenei felhozatal
Unreal Tournament III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Unreal Tournament III

hozzászólások (4)

TBone142
TBone142 2007.11.13. 14:23
Ezt már el sem hiszem! Nem elég a szép grafika, végre 'eredeti' UT-s feeling, pályatervezés, játékmenet, erre még ez is... Ez a 2007 vége/2008 eleje... Végre látszik, hogy fejlődnek a játékok (PC-re is), és már lassan a játékosok igényeit is figyelembe veszik. :-D Csak nehogy leálljon a dolog... :-)
Madrac
Madrac 2007.11.13. 15:11
OMG Jesper Kyd! <leborul> Meg az Amigas demokorszakbol ismerem, zsenialis zenesz. :) Eleg sok jatekert felelos amugy, pl Messiah.
kEnAcE
kEnAcE 2007.11.14. 09:37
Renélem, hogy tényleg a tücc-tücc fog dominálni, és nem ilyen heavy metál shit. Az UT attól, UT hogy technós a feelingje, mint az 1-nek.
ajánlott olvasnivaló