Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lost Empire: Immortals - demo

Megérkezett az űrstratégia próbaverziója.

2008.03.11. 13:11 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ha minden igaz, akkor a tervek szerint hamarosan megjelenik a Pollux Gamelabs fejlesztésében készülő űrstratégia, a Lost Empire: Immortals, amelyet az elsősorban rétegjátékokra szakosodott Paradox Entertainment ad ki. Az Immortals főként gigászi méretű galaxisaival próbálja majd magához édesgetni a birodalom-építésre vágyókat, de persze adott lesz a több mint százötven elemet tartalmazó technológia-fa, illetve akár tízen is ármánykodhatunk egymás ellen a multiplayer módban. A játéknak most megjelent a játszható demója, amelyet immár tőlünk is letölthettek, íme:

előző
következő
Lost Empire: Immortals - demo
Lost Empire: Immortals - demoLost Empire: Immortals - demoLost Empire: Immortals - demo
Lost Empire: Immortals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lost Empire: Immortals

hozzászólások (2)

frikfrak
frikfrak 2008.03.11. 21:45
Paradox Interactive is pleased to confirm the fast-approaching shipping dates for its mega-4x strategy title: Lost Empires: Immortals. The hotly anticipated successor to Pollux Gamelabs' original version will shipping to stores in the United States, from March 11 and across European stores from March 14.
Geonosis
Geonosis 2009.10.15. 17:28
leszedtem a demo-t feltettem minde-t ami kell hozzá(.netfw 2.0...) elkezdi tölteni a map-ot és kiirja a szokásos microsoft hibaüzentet... nemtudja vki h mi a problem?
ajánlott olvasnivaló