Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - hamarosan

A nyáron érkezik a Dragon Rising.

2008.03.20. 13:55 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007 nyarán váltott nevet az Operation Flashpoint 2 folytatása (igaz nem az eredeti fejlesztőkkel), amely azóta már a Operation Flashpoint 2: Dragon Rising címet viseli. A Codemasters kiadásában készülő műben a történet szerint Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke sziget húzódik meg, amelyet azonban Kína is magának követel. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt. Itt kerülünk mi is a képbe, feladatunk a stratégiai pontokon való lecsapás, igaz óvatosan kell eljárnunk misszióink alatt, hiszen egy igazi gyújtópont kellős közepén tartózkodunk.A Colin McRae DIRT grafikai motorját használó játékra pedig már nem sokat kell várnunk, hiszen a kiadó bejelentése szerint a PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra készülő mű világszerte a nyáron fog megjelennni. ■

Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (6)

darkforce
darkforce 2008.03.24. 18:39
Megjegyzem neked, hogy az eredeti Operation Flashpoint "igazi" folytatása az Armed Assault, aminek a folytatása az Armed Assault 2 lészen.
Az Operation Flashpoint 2 sárgány emelkedik nyavalyát egy teljesen más csapat fejleszti (assetom ők miket csináltak eddig). Szóval névre írt játék lesz.
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.24. 18:43
Akor mi most mégi melyik oldalon állunk? Csak mert a megjelent képeken amerikaiak vannak, nem pedig oroszok, a hír szerint pedig kína az ellenség. Most nem értem.

Amúgy én sem vagyok bizakodó, valami anonim csapat fejleszti, szerintem rendesen el lesz árkádosítva. Szerintem is névre írt játék lesz.
Razor03
Razor03 2008.03.24. 18:55
Ez már nem OFP csak a franchise-ból élősködők giccses szennye. Le vele.
Lacko
Lacko 2008.03.25. 11:05
Egy fél éve olvastam álláshírdetést, amiben itthon kerestek fejlesztőket ehhez a projekthez. Persze akkor már egy fél éve ment a hype, hogy mekkora játék lesz meg minden... :D
Röhög a vakbelem.
darkforce
darkforce 2008.03.25. 19:23
És? Jelentkeztél? =)
ajánlott olvasnivaló