25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Warhammer Online Collector's Edition

Bejelentették, milyen extrákat tartalmaz majd a gyűjtőknek szánt kiadás.

Írta: Madrac 3 hozzászólás

Bejelentették, milyen különlegességek várnak arra az ötvenötezer szerencsésre, akiknek sikerül megvásárolni a Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Editiont Európában. Az előrendeléseket március 26-tól veszik fel, így aki biztosra akar menni, jobb ha megteszi meg aznap. A csomag tartalma:

    • Kifejezetten a Collector's Editionhoz tervezett fémfigura, a Greenskin vezérről, Grumlokról és sámánjáról, Gazbagról, igen részletgazdagon kivitelezve.
    • Egy keménykötésű 128 oldalas, színes képregény Warhammer Online: Age of Reckoning Prelude to War címmel.
    • Egy keménykötésű, 224 oldalas könyv a játékhoz kapcsolódó képekkel The Art of Warhammer Online címmel.
    • Csak az európai játékosoknak jár az ajándék egéralátét, természetesen a játékhoz passzoló kinézettel.
    • Jár a Librams of Insight tárgy is a játékon belül, mely egy óráig 10%-kal több tapasztalati pontot ad, bár csak háromszor használható.
    • Tizenkét küldetést teljesíthetnek pluszba a CE birtokosai, melyek mind hasznos jutalommal bírnak, extra címek, tárgyak várják őket.
    • Már a karakter kinézetében is látható lehet, ha valaki megvásárolta a gyűjtői változatot, hisz tizenkettővel több lehetőségük van karakterük fejének kiválasztására.

    Az előrendelők további bónuszokra számíthatnak, biztosan részt vehetnek az nyílt bétateszten, pár nappal előbb indíthatják el karektereiket a többi játékosnál és pár játékbeli jutalom is várja őket.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Warhammer Online: Age of Reckoning

Platform:

Fejlesztő: Mythic Entertainment

Kiadó: GOA

Forgalmazó: Electronic Arts

Megjelenés: 2008. szeptember 18.

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2,5 GHz, 1 GB RAM (Vista esetén 2 GB), ATI Radeon 9500/NVIDIA GeForce FX 5900 vagy jobb, DVD-ROM, 15 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

TurboX
TurboX [441]
Bétások nagy többsége szerint még sok munka van vele hogy élvezhető legyen a cucc, jelen stádiumban egy wow-tól igen messze van (attól függetlenül hogy ez inkább pvp orientált lesz). Mivel már nagyon régóta váron, egy open bétát én is szívesen bevállalnék a közeljövőben, annak ellenére hogy kezdek már "kiöregedni" az mmokból.
McCl@ne
McCl@ne [13401]
beneveznék rá, de részletes, játékmenetet bemutató videók nélkül ez csak egy név, amit eddig nagyon viccesen prezentáltak...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)