Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer Online Collector's Edition

Bejelentették, milyen extrákat tartalmaz majd a gyűjtőknek szánt kiadás.

2008.03.26. 17:52 | Madrac | kategória: Játék

Bejelentették, milyen különlegességek várnak arra az ötvenötezer szerencsésre, akiknek sikerül megvásárolni a Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Editiont Európában. Az előrendeléseket március 26-tól veszik fel, így aki biztosra akar menni, jobb ha megteszi meg aznap. A csomag tartalma:

  • Kifejezetten a Collector's Editionhoz tervezett fémfigura, a Greenskin vezérről, Grumlokról és sámánjáról, Gazbagról, igen részletgazdagon kivitelezve.
  • Egy keménykötésű 128 oldalas, színes képregény Warhammer Online: Age of Reckoning Prelude to War címmel.
  • Egy keménykötésű, 224 oldalas könyv a játékhoz kapcsolódó képekkel The Art of Warhammer Online címmel.
  • Csak az európai játékosoknak jár az ajándék egéralátét, természetesen a játékhoz passzoló kinézettel.
  • Jár a Librams of Insight tárgy is a játékon belül, mely egy óráig 10%-kal több tapasztalati pontot ad, bár csak háromszor használható.
  • Tizenkét küldetést teljesíthetnek pluszba a CE birtokosai, melyek mind hasznos jutalommal bírnak, extra címek, tárgyak várják őket.
  • Már a karakter kinézetében is látható lehet, ha valaki megvásárolta a gyűjtői változatot, hisz tizenkettővel több lehetőségük van karakterük fejének kiválasztására.

  Az előrendelők további bónuszokra számíthatnak, biztosan részt vehetnek az nyílt bétateszten, pár nappal előbb indíthatják el karektereiket a többi játékosnál és pár játékbeli jutalom is várja őket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Warhammer Online: Age of Reckoning
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer Online: Age of Reckoning

hozzászólások (3)

McCl@ne
McCl@ne 2008.03.26. 19:33
beneveznék rá, de részletes, játékmenetet bemutató videók nélkül ez csak egy név, amit eddig nagyon viccesen prezentáltak...
TurboX
TurboX 2008.03.26. 20:07
Bétások nagy többsége szerint még sok munka van vele hogy élvezhető legyen a cucc, jelen stádiumban egy wow-tól igen messze van (attól függetlenül hogy ez inkább pvp orientált lesz). Mivel már nagyon régóta váron, egy open bétát én is szívesen bevállalnék a közeljövőben, annak ellenére hogy kezdek már "kiöregedni" az mmokból.
ajánlott olvasnivaló