Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alakul a Kane & Lynch film

Bruce Willis már tárgyal a készítőkkel.

2008.06.04. 15:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

A dán IO Interactive híresen jó a külső nézetes akciójátékok összerakásában, hiszen a Hitman sorozat és a Freedom Fighters is nagy kedvence lett a játékosoknak. Utolsó projektjük viszont... mondjuk úgy, hogy nem aratatott osztatlan sikert, ehhez képest mégis a Kane & Lynch: Dead Men lehet a legnagyobb bevételt hozó márkaneve a cégnek. A Hitman film után ugyanis ezt is megpróbálja az Eidos a mozivászonra vinni, méghozzá nem is akármilyen felhozatallal, az ex-zsoldos Kane-t Bruce Willis alakítaná, míg a pszichopata Lynch-et Billy Bob Thornton. Legalábbis erről számoltak be az első hírforrások, de úgy néz ki, hogy a kiadó komolyan is gondolja a két nevet. Arról, hogy Thornton vállalná-e a szerepet még nincs információ, azt viszont megerősítették, hogy Bruce Willis-szel jelenleg is tárgyalnak. ■

Kane & Lynch: Dead Men
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kane & Lynch: Dead Men

hozzászólások (7)

Mr. Freeman
Mr. Freeman 2008.06.05. 10:20
Remélem Willis papa elvállalja, mert nagyon jó lenne!:-D
konrad
konrad 2008.06.05. 10:45
Láttam és az már rég volt...:-)
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.07.14. 16:38
Lol. Eddig úgy volt, hogy Willis lesz Lynch, Thorton meg Kane. Szerintem jobb lenne így, de majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Két ekkora névvel csak nem basszák el, de én azért még megvárom a rendező nevét is.
Dzsoo
Dzsoo 2008.07.14. 17:03
Willis furcsa lenne Lynch-ként mivel egy szál haja sincs szegénynek.:-D Kane-nek viszont tökéletes lenne. Lynch szerepét inkább arra a fickóra osztanám aki a Heat-be Waingro-t alakította. Mintha csak a játék készítői róla mintázták volna a karaktert.
Creativ3Form
Creativ3Form 2008.07.27. 01:19
Nemcsak mintha, hanem róla mintázták. Ugye a játék több pályája is (bankrablás, ReTomoto irodhazázból való kitörés) is a Szemtől-Szemben előtt tiszteleg és a Lynch karakterét a Vaingroo-ról mintázták. ;-) Amúgy várom nagyon és bár a nagy nevek megvanak, de ettől még simán elbaszhatják.
ajánlott olvasnivaló