Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Három új EA Mobile játék érkezik

iPhone-on és iPodon is hozzáférhetőek lesznek a programok.

2008.07.16. 18:24 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az EA Mobile bejelentette, mely játékokkal képviseli magát az Apple App Store kínálatában. A vásárlók örömére mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű játék, a SCRABBLE (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris. Mint azt korábban már jelezték, a Spore iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.
Sudoku: az iPhone és az iPod touch a játék részévé válik, ahogy a játékos végigküzdi magát a Sudoku 10000 feladványán és öt nehézségi szintjén. Használhatja a magától értetődő érintővezérlést a Mindennapi módban, hozzáférhet kedvenc magazinos vagy internetes rejtvényeihez az Újság módban. A Toll vagy Ceruza megérintése láthatóvá teszi a billentyűzetet, bevihetővé a választott szöveget, áttekinthetővé a lehetséges opciókat. A játék ezen felül hibaellenőrzés, javaslat, és automatikus karakterkitöltés opciókat is kínál.
Tetris:Az iPhone és iPod touch platformra készült Tetris új szintre emeli a közkedvelt kirakósjáték élvezeti értékét. Az érintőképernyő jóvoltából a játékosok húzogathatják, tologathatják és rázogathatják a téglákat, hogy teljes sorok kirakásával pontokra váltsák őket. 15 különböző szintjével a Tetris új változata minden játékos számára kihívást jelent, az újoncoktól a leggyakorlottabb téglarakókig. A szemet gyönyörködtetően animált tematikus hátterek jó minőségű zenével és hangeffektusokkal megtámogatva garantálják a szórakozást.
Július 11-től az EA Mobile összes iPhone és iPod touch játéka elérhető az Apple App Store-ban. ■

hozzászólások (2)

TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2008.07.16. 18:53
pPhone?:O
Dino
Dino 2008.07.16. 19:45
Rommel: Már nem is... elgépPelés lehetett ;)
ajánlott olvasnivaló