Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Praktikus APC kiegészítők nyaraláshoz

Mobiltelefon- és PDA töltőtől tartalék akkuig és inverterig.

2008.07.27. 22:08 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Aki notebookját, mobiltelefonját vagy más elektronikus eszközét magával vitte már nyaralásra, valószínűleg szembesült valamilyen problémával az utazás során. Lemerülő akkumulátor, otthonhagyott hálózati töltő, más rendszerű konnektor és további ezernyi más dolog okozhat bosszúságot pihenésünk idején. Az APC munkatársai összeszedték, milyen kiegészítők lehetnek hasznosak ilyen esetben.
Egy noteszgép néhány órát képes akkuról működni. Ezt meghosszabbíthatjuk, ha nem használjuk a drótnélküli funkcióit (Bluetooth, WiFi), de még ilyenkor is hasznos lehet egy tartalék akkumulátor. A gyári változat mellett választhatjuk az APC által gyártott verziókat is, melyek egyes gyártók bizonyos modelljeihez szerezhetőek be. Nagy-Britanniában, az USA-ban és rengeteg más országban a konnektor egész másfajta csatlakozóval rendelkezik, mint az itthon megszokottak. Az International Plug Adapterek segítségével azonban megoldhatjuk az átalakítást saját eszközeink csatlakozóihoz. (Már csak arra kell odafigyelni, hogy Amerikában 110 voltos feszültség van, így nem elég, ha a csatlakozó rendben van, az eszköznek működnie kell kisebb feszültséggel is.)
Ha telefonunkat vagy MP3 játszónkat szeretnénk a saját akkujának kapacitásán túl is használni, miközben nincs a közelben konnektor, jól jöhet a Mobile Power Pack. Ez egy különálló akku, melynek USB portjára köthetjük eszközünket, és így használhatjuk azt tovább. Az akku töltöttségi szintjéről LED kijelző tájékoztat. Autóban vagy repülőgépen ennél is hasznosabb lehet az Auto/Air Inverter, melyet a szivargyújtóra (vagy a repülőgépen található hasonló célú csatlakozóra) köthetünk, majd hozzácsatlakoztathatjuk notebookunk saját tápegységét, mely így megfelelő feszültséghez fog jutni. Végül kifejezetten mobiltelefonok és PDA-k töltésére használható az USB Charging Cable, mely sokféle típushoz kapható, és notebookunk (vagy akár egy netkávézó számítógépének) USB portjáról tölthetjük fel vele eszközünk akkumulátorát. ■

előző
következő
Praktikus APC kiegészítők nyaraláshoz
Praktikus APC kiegészítők nyaraláshozPraktikus APC kiegészítők nyaraláshozPraktikus APC kiegészítők nyaraláshoz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló