For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - videó, részletek

Carmack interjú, és részletek a Rage-ről.

2008.08.04. 18:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egyre nagyobb lelkesedéssel várja a gamer közösség, hogy úgy igazán bemutatkozzon az id Software új játéka, a Rage, amely grafikájával és hangulatával igencsak reményteljes alkotásnak tűnik. Sajnos a videók mellett nem sokat lehetett olvasni a játékmenetről, most viszont néhány új információ is kikerült róla. A fejlesztők elmondása szerint, bár a stílus mindenképpen a klasszikus FPS-ek vonalát követi, azért számíthatunk néhány extra lehetőségre is, úgy mint inventory-ra (hátizsák jelleggel), vagy épp páncélzatra, sőt valamilyen szintű kereskedelem is be lesz építve. Mind konzolon, mind PC-n lesz kétszemélyes kooperatív funkció, ez viszont nem a sztori alapú egyjátékos módba kalauzol el, hanem egy külön részlegbe. Ahogy már a videókon is megfigyelhettük, a Rage-ben nagy hangsúlyt kapnak a járművek, ezek egyrészt az utazás miatt, másrészt adrenalin fokozás végett kellenek, de co-opnál is használhatóak, ilyenkor az egyik játékos vezet, a másik pedig a fegyverzetet kezeli. Persze az sem lebecsülendő, hogy akár gázolni is lehet velük... Azt viszont az id már most elárulta, hogy ne egy klasszikus nyitott világgal számoljunk, küldetéseink ugyanis valamennyire lineárisak lesznek, és vér sem fog patakokban folyni, hogy a játék minél kedvezőbb besorolást kaphasson a korhatár tekintetében.
Most pedig lássuk az új videót, amelyben Carmack nyilatkozik, de nem csak az új projektről, hanem általánosságban a jövőről is. ■

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.