For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Per az Assassin's Creed miatt

A Ubisoft pereli a sokszorosítást végző céget.

2008.08.07. 19:02 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Ubisoft pert indított az Optical Experts Manufacturing ellen, őket okolják, hogy az Assassin's Creed hat héttel a hivatalos megjelenés miatt kikerülhetett az internetre. A per során szerződésszegéssel, a szerzői jogok megsértésével és hanyagsággal vádolja az OEM-et, minden pont után pedig tízmillió dollár kártérítést szeretne kapni. ■

Assassin's Creed
A legutóbbi Assassin's Creed cikkek, hírek

hozzászólások (11)

BullRider
BullRider 2008.08.07. 20:55
A Ubisoft beperelte a játék lemezeinek sokszorosításáért felelős Optical Experts Manifacturinget, amiért az állítólag figyelmetlenségből és a biztonsági eljárások egyes részeinek kihagyásával lehetővé tette egy alkalmazottjának, hogy hazavigye az Assassin's Creed egyik kópiáját, majd feltöltse az internetre - hat héttel a végleges változat megjelenése előtt. Az OEM állítólag elismerte a bakit, később pedig a lemezt is megtalálták a munkatárs lakásán. A PC-s változatból mintegy negyvenezer darabot sikerült értékesíteni Amerikában, a Ubisoft szerint pedig körülbelül hétszázezren töltötték le a játékot megjelenés előtt, több millió dolláros kárt okozva így a cégnek. A kiadó továbbá hírneve megsértése miatt is hivatalos útra terelte az ügyet, ugyanis a korábban megjelent verzióban komoly bug maradt benne, aminek nem szabadott volna nyilvánosságra kerülnie - a bolti verziókból ezt egyébként el is távolították, de az illegális verziók alapján dolgozó lapok tesztjei negatívumként emlegették. A Ubisoft tízmillió dollár kártérítést követel.

info: Gamekapocs


ez sztm jobban átláthatóbb.
--=mgta™=--
--=mgta™=-- 2008.08.07. 21:36
Helyes tegyék úgy, és necsak 10 misire pereljék hanem 15-re és azt a 15-t költsék az assassins creed 2-re. Nem mintha én eredetiben vettem volna meg, de így legalább lesz pénzük több jó ubisoftos játékra.
davkar9
davkar9 2008.08.08. 08:29
Hogy utána azokat is ellophasd.:-X:-/
Germinator
Germinator 2008.08.08. 12:28
Nem is értem, miért írtál ide:-|
Hofi
Hofi 2008.08.08. 16:56
Végigvittem a játékot, de nagyon monoton a egész. Mindig ugyanazt kell csinálni. Nincs benne semmi változatosság. A felénél már untam. Csak azért vittem végig, mert kíváncsi voltam a végére.
Ezek után keresik a felelősöket!? Nagyobb volt a hype-olás mint a végeredmény. A grafika azért szép.
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.