Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2008

Velvet Assassin - képek, videó

Gameplay videó a francia ellenállás kémhölgyéről.

2008.08.25. 15:50 | Retee | kategória: GC 2008

A lopakodós játékok atyja, a Thief nem nevezhető szapora apának, hiszen gyermekei nem özönlik el az akciójátékok színterét. Persze időnként próbálkoznak a fejlesztők, ahogy most a Velvet Assassin esetében is. Beszéljünk is egy picit a játékról.
1940 második fele, a nácik bekebelezték Franciaországot, és békésen üldögélnek René vendéglőjében, miközben úgy gondolják, a francia probléma már meg van oldva. A helyiek viszont nem teszik magukévá ezt az álláspontot, ám a nyílt ellenálláshoz gyengék, így aztán földalatti mozgalmat kezdenek szervezni. Itt kezdődik a Velvet Assassin története is, amelyben egy Violette Summer nevezetű kémhölgyet irányítunk, aki nappal utcákon vigyorgó civilként jelenik meg, míg éjszaka a náci vonalak mögé próbál beférkőzni, hogy szabotázsokat hajtson végre, vagy épp fontos terveket tulajdonítson el a francia ellenállásnak. A 22 missziós történetének amúgy van valamennyi történelmi valóságalapja is, ezeket pedig viszont fogjuk látni a sztoriban. Maga a játékmenet leginkább a gyors, és halk akciókra épít, lopakodnunk kell, ha pedig már lövünk is, akkor gyorsan menekülni. A fejlesztők olyan elemeket is beépítettek a játékba, mint például viselkedésünk kihatása a "népre" - ha például ártatlanokat is lelövünk, akkor a lakosság viszonya fagyossá válik az ellenállással, ami nem sok jót ígér, ellenben pozitív hozzáállás esetén próbálnak minket segíteni. De küldetéseink során, ha már felfedeztek minket tettethetjük magunkat halottnak is, a különböző információkat pedig lekódolhatjuk stb. A játék a tervek szerint 2009 januárjában érkezik, addig is íme a GC-n készített kamerás gameplay videó. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Velvet Assassin - képek, videó
Velvet Assassin - képek, videóVelvet Assassin - képek, videóVelvet Assassin - képek, videó
Velvet Assassin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Velvet Assassin

hozzászólások (10)

mucius
mucius 2008.08.26. 13:32
a saboteur egy másik játék. ír származású emberkével szabadítjuk fel franciaország részeit. feketefehérből színesre vált a kép konstrukcióról biztos beugrik. :)
balays82
balays82 2008.08.26. 16:05
Az a játék jónak is igérkezik, már csak azért is, mert a Pandemic Studio fejleszti. Ez viszont nem tűnik valami nagy durranásnak, bár a színvilág itt is elég egyedi. Néha minden kék, néha piros, néha meg zöld. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2008.08.26. 16:29
Igen, arra gondoltam, de a hivatalos honlap nem frissül, és van egy darab trailer a játékról...
somesz83
somesz83 2008.08.26. 19:02
Kicsit babaarca van a csajnak.
cygary
cygary 2008.08.26. 19:11
Hát nem valami fényes azt kell mondjam. Engem lelombozott a videó. A hátraszúrások jók lennének de valahogy... nincs benne... szóval nem tudom megmagyarázni de nem néznek ki úgy a szúrások amiért annyira szerettem ezt a thiefbe és az Assassin's Creedbe. No de hogy ne csak kukacoskodjak, ez a lövöldözés is érdekesen néz ki.:-/
ajánlott olvasnivaló