Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - két új telefon

A Beat széria elsősorban a minőségi zenehallgatásra helyez hangsúlyt.

2008.09.20. 19:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Új zenetelefonokat kínál vásárlóinak a Samsung. A készülékeket a Samsung saját fejlesztésű audio technológiájával, a DNSe-el szerelték fel, amelynek köszönhetően sokkal természetesebb hangzást élvezhetünk akár a fülhallgatón, akár a hangszórókon keresztül. A Samsung új zenetelefonjai ráadásul valódi 3D hangzással és a mély basszusok élvezetével kényeztetik a felhasználókat.
A Beat M3510 (balra) egy vékony megjelenésű telefon, mindössze 9.9 milliméter vastagsággal. Többek között a DNSe technológiával, az Auto EQ, a Find Music és Motion Play funkciókkal azoknak az igényeit követi, akik szeretik, ha a zene mindenhova elkíséri őket. A telefon lefelé fordításával könnyedén elnémítható a lejátszott zene, a készülék megrázásával pedig a következő vagy előző számokra ugorhatunk.
A Beat M3200 készülék egy szétcsúsztatható zenei telefon, az MP3 lejátszókhoz hasonló kialakítással. Az összes zenei élmény fokozásáért felelős funkció mellett a Bang & Olufsen ICEpower erősítő és kiváló zenei minőséget kínáló hangszóró is megtalálható. ■

előző
következő
Samsung - két új telefon
Samsung - két új telefonSamsung - két új telefon

hozzászólások (8)

csuvi
csuvi 2008.09.20. 21:31
nekem is tetszik, de mint írtam, vannak olyan kritériumok, amiknek ha egy teló nem felel meg, felőlem két playboy címlaplánnyal együtt is adhatják, akkor sem kell.

(most hazudok, de a lényeg érthető :D)
padavan
padavan 2008.09.20. 21:38
A tapizás utáni nyomokat egy kendővel lerendezheted. Az energiaellátást szerintem egy éven belül megoldják táposabb aksikkal, ez sem lesz majd gond. De az árak... :-|
csuvi
csuvi 2008.09.20. 22:08
oké, hogy van mikroszálas törlőkendő, de én, aki tok nélkül, zsebben hordom a telómat, minden egyes elővétel után törölgethetném, ha igazán igényes akarok lenni. az az egy év szerintem optimista becslés, a túl magas ár meg nem érdekel. ha kívül esik az általam preferált költségvetési normákon, érdekességként megnézem, de ingereket nem kelt bennem.
mindig próbálok az adott pénzért a lehető legnagyobb tudású és legmegbízhatóbb mobilt találni, de egy-két hónap után minden esetben rádöbbenek, hogy a telefonáláson kívül másra szinte egyáltalán nem használom.
Kariek
Kariek 2008.09.21. 15:21
Hehe!
Csuvi abszolút ráérzet!!!
Én is mikor van egy új telóm kb 1-2 hónapig a bűvöletében égek, aztán harmadik hónapban én is rádöbbenek, h minek is kellett, hiszen csak telefonálásra használom, még sms-t is alig pötyögök vele! Najó talán a bluetooth-t használom még benne, de ennyi!
padavan
padavan 2008.09.22. 13:31
Szintén zenész, én sem tokozom be egyik telefonomat sem. Marad tehát a törölgetés... :D

A kiábrándulási/megszokási időszak nálam is pont ennyi szokott lenni, a mostani telefonomat is talán ha két hónapig becsültem igazi menő cuccként, aztán most már hordani is alig szoktam, annyira nem érdekel. Kivi leszek, az iPhoneval ez hogyan lesz.
ajánlott olvasnivaló