Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - két új telefon

A Beat széria elsősorban a minőségi zenehallgatásra helyez hangsúlyt.

2008.09.20. 19:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Új zenetelefonokat kínál vásárlóinak a Samsung. A készülékeket a Samsung saját fejlesztésű audio technológiájával, a DNSe-el szerelték fel, amelynek köszönhetően sokkal természetesebb hangzást élvezhetünk akár a fülhallgatón, akár a hangszórókon keresztül. A Samsung új zenetelefonjai ráadásul valódi 3D hangzással és a mély basszusok élvezetével kényeztetik a felhasználókat.
A Beat M3510 (balra) egy vékony megjelenésű telefon, mindössze 9.9 milliméter vastagsággal. Többek között a DNSe technológiával, az Auto EQ, a Find Music és Motion Play funkciókkal azoknak az igényeit követi, akik szeretik, ha a zene mindenhova elkíséri őket. A telefon lefelé fordításával könnyedén elnémítható a lejátszott zene, a készülék megrázásával pedig a következő vagy előző számokra ugorhatunk.
A Beat M3200 készülék egy szétcsúsztatható zenei telefon, az MP3 lejátszókhoz hasonló kialakítással. Az összes zenei élmény fokozásáért felelős funkció mellett a Bang & Olufsen ICEpower erősítő és kiváló zenei minőséget kínáló hangszóró is megtalálható. ■

előző
következő
Samsung - két új telefon
Samsung - két új telefonSamsung - két új telefon

hozzászólások (8)

csuvi
csuvi 2008.09.20. 21:31
nekem is tetszik, de mint írtam, vannak olyan kritériumok, amiknek ha egy teló nem felel meg, felőlem két playboy címlaplánnyal együtt is adhatják, akkor sem kell.

(most hazudok, de a lényeg érthető :D)
padavan
padavan 2008.09.20. 21:38
A tapizás utáni nyomokat egy kendővel lerendezheted. Az energiaellátást szerintem egy éven belül megoldják táposabb aksikkal, ez sem lesz majd gond. De az árak... :-|
csuvi
csuvi 2008.09.20. 22:08
oké, hogy van mikroszálas törlőkendő, de én, aki tok nélkül, zsebben hordom a telómat, minden egyes elővétel után törölgethetném, ha igazán igényes akarok lenni. az az egy év szerintem optimista becslés, a túl magas ár meg nem érdekel. ha kívül esik az általam preferált költségvetési normákon, érdekességként megnézem, de ingereket nem kelt bennem.
mindig próbálok az adott pénzért a lehető legnagyobb tudású és legmegbízhatóbb mobilt találni, de egy-két hónap után minden esetben rádöbbenek, hogy a telefonáláson kívül másra szinte egyáltalán nem használom.
Kariek
Kariek 2008.09.21. 15:21
Hehe!
Csuvi abszolút ráérzet!!!
Én is mikor van egy új telóm kb 1-2 hónapig a bűvöletében égek, aztán harmadik hónapban én is rádöbbenek, h minek is kellett, hiszen csak telefonálásra használom, még sms-t is alig pötyögök vele! Najó talán a bluetooth-t használom még benne, de ennyi!
padavan
padavan 2008.09.22. 13:31
Szintén zenész, én sem tokozom be egyik telefonomat sem. Marad tehát a törölgetés... :D

A kiábrándulási/megszokási időszak nálam is pont ennyi szokott lenni, a mostani telefonomat is talán ha két hónapig becsültem igazi menő cuccként, aztán most már hordani is alig szoktam, annyira nem érdekel. Kivi leszek, az iPhoneval ez hogyan lesz.
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.