Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pure - demo

Letölthető a Quad-verseny demója.

2008.10.01. 18:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem állunk mostanság rosszul szimulátorok tekintetében, hiszen nemrégiben jelent meg a Grid, aztán hamarosan érkezik az új NFS, de addig is itt van nekünk a Pure is. A Pure, ahol azonban nem kocsikkal versenyezhetünk - bár a négy kerék marad -, hanem Quadokra pattanhatunk fel és mutathatjuk be a legszebb mozdulatokat. A cél ugyanis nem csak a győzelem, hanem a pályák terepviszonyait kihasználva, a freestyle elemek minél tökéletesebb kivitelezése. Csapjunk is bele a lecsóba, hiszen megérkezett a demo, amelyben a gyakorláson kívül az olasz pályán tehetünk három kört.

előző
következő
Pure - demo
Pure - demoPure - demoPure - demoPure - demoPure - demo
Pure
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pure

hozzászólások (5)

daemoonhunter
daemoonhunter 2008.10.01. 21:19
Élvezetes játék, mindenkinek bátran ajánlom!
A teljesben kicsit(nagyon) hosszú volt a töltési idő:S
Razor03
Razor03 2008.10.01. 21:23
Ez az amit padavan is tesztelt? Mert akkor inkább nem :-X. Hihetetlen, hogy nem képesek egy normális demót kiadni, vmi komolyabb játékról pl. BiA H'sH de jöhetne bármi, csak várt játék legyen!
daemoonhunter
daemoonhunter 2008.10.01. 21:53
Az irányítás...itt a trükkökre gondolok elég összetett, nem valami jól portolták ezt a részt, de nagyon is élvezetes, a zenék is jóak.
Zuiop
Zuiop 2008.10.26. 20:51
Mivel nemtaláltam ilyen topicot (ha van akkor bocsi) ezért itt kérdezném meg, hogy hogyan tudok rohadtnagyot ugrani ahogy az ellenfelek? :-) Nekem valahogy nemsikerül... előre is thx
sdanee
sdanee 2008.11.10. 16:09
Ha még azóta nem tapasztaltad volna ki:

Az emelkedő elején nyomd le a "preloading" gombot, tartsd lenyomva addig a pillanatig, amíg felérsz az ugrató legtetejére, és mielőtt elugranál engedd el. Ekkor mutatja, hogy milyen %-ban sikerül kihasználnod a lehetőséget. Így már nyomhatod bátran a legmerészebb mutatványokat :)
Használd a legkisebb buckánál is, mert bárhonnan lehet vele többszörösére ugrani, mint nélküle...
ajánlott olvasnivaló