Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Aranyon a Gears of War 2

November elején kerül a boltokba a GoW második része.

2008.10.10. 15:29 | Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Pár hete számoltunk be róla, hogy az Epic Games közlése szerint a Gears of War 2 - ellentétben az első résszel - nem készül el PC-re. A fejlesztők két okból mondtak le erről: az egyik, hogy a jelenlegi hardverek mellett túl kevés embernek futna a játék, a másik pedig a kalózkodás miatti bevételkiesés. Az Xbox 360 sikerjátéka azonban hamarosan megjelenik a Microsoft konzoljára, hiszen a mai bejelentés szerint a fejlesztés befejeződött, a GoW 2 aranylemezre került, és november 7-én a boltokba is megérkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Gears of War 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gears of War 2

hozzászólások (20)

strar
strar 2008.10.13. 11:57
Még mielőtt elharapóza a parasztkodás, szerintem se volt rendesen belőve az első rész. Rengeteg youtube videó látott napvilágot anno, mert az első pálya folyamatosan kifagyott a börtönnél, és a játék a legrosszabb helyeken swappolta a memóriát, és az egész "dadogni" (stuttering) kezdett. Ezzel tele volt a GOW hivatalos fóruma, rengeteg embernek rengeteg konfigurációján voltak ilyen hibák. Aztán kijött egy kb 6 megás peccs, ami állítólag meg is oldotta ezeket a hibákat - állítólag, mert nekem 2 konfigon is ugyan azt produkálta, mint korábban, pedig nem vagyok hülye. Szal nem kell kijelenteni, hogy ki a fasz meg ki nem, akinek jól ment, az örüljön hogy nem kellett mások hibajelentései között kutakodnia a megoldás után.
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.13. 13:08
Hát nem te viszel színvonalat Szegedre!;)
Mi van ott veletek?:D
Dark Archon
Dark Archon 2008.10.13. 14:42
Az igaz, hogy volt nekem is ez a "dadogás", a(z) (kelet?)EU verzióra meg nagy ívben szartak patch szempontjából, de azért annyira bődületesen szar nem volt a portolás. Fagyás szerencsére nem volt, a Live! meg megoldható.
strar
strar 2008.10.13. 18:37
Igen, maga az optimizálás grafika-teljestmény terén elég jó volt, de én nagyon mérges voltam az indokolatlan szaggatások miatt, és 1-2 pálya után jegeltem. Lehet megint előveszem majd, mert azóta már volt pár driver csere stb.
Szabip
Szabip 2008.10.13. 20:11
Érdekes ez a "dadogás", először a feltörtel toltam végig majd az eredetivel patch nélkül és azzal is, egyszer se találkoztam vele, sőt még idáig nem is hallottam róla pedig nem egy ismerősömmel beszéltünk róla.
Max beállításokkal csodálatosan ment bár ez az Unreal 3-as motortol el is várható főleg ennyi idő után.

Lehet csak mázlim volt.
ajánlott olvasnivaló