Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 2 - SecuROM védelemmel

A Ubisoft nem kíván kitolni a vásárlókkal.

2008.10.15. 19:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem mondhatnánk, hogy a SecuROM különösebb népszerűségnek örvend a játékosok körében - első körben láthatóan a warezt nem akadályozza, az eredeti játékok tulajdonosai viszont tartanak tőle, talán túlzott mértékben is. A tegnap aranylemezre került Far Cry 2 is ezt a védelmet használja, s a Ubisoft ma bejelentette ennek részleteit, lássuk:

  • Öt aktiválási lehetőséget kapunk, három különböző PC-n
  • Ha uninstalláljuk a játékot, akkor visszakapunk egy aktiválást, ergo így végtelenszer rakhatjuk újra a három PC-n.
  • A Ubisoft hosszú távú, folyamatos támogatást nyújt a játékhoz, így szükség esetén további aktiválási lehetőségeket biztosít a tulajdonosoknak. ■

Far Cry 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 2

hozzászólások (170)

McCl@ne
McCl@ne 2008.10.16. 23:41
Nem, semmit, amit még nem próbáltam, de ez így jónak tűnik!
A gépigény kérdés is tisztázódott, amit pedig eddig láttam róla, az mind levett a lábamról... bár őszintén szólva reménykedtem a CE-ben, azért halogattam! De úgy néz ki, hogy baszhatjuk.
padavan
padavan 2008.10.16. 23:45
CE-t? Én biztos fújhatom, látóhatáron nincs készpénzes fizetéssel. Welcome Home...

A játékmenet tényleg jónak néz ki, amíg a srác célzottan ment a haverjához, arra gondoltam, hogy fú de be kéne járni az egészet, felderíteni. Amikor meg elrohant, mert elkezdték osztani, arra gondoltam, hogy jól van tetvek, este visszajövök, amikor döglötök. :D
McCl@ne
McCl@ne 2008.10.16. 23:49
Szerintem lehet itt jönni-menni mindenfelé, de nekem már az is öröm, ha többféleképp ronthatok ezekre a kutyákra!:D Fegyverek jók, harc üt, olyan érzésem van, mintha a Far Cryt ötvözték volna az Operation Flashpointtal, persze ez így lehetetlen, de az összkép hasonlóképp hangzatos!
Amúgy így kell FPS-t csinálni, ha ez tényleg annyira fasza, mint ahogy mondják és kinéz, akkor megint elhitetem magammal egy fél évre, hogy talán a többiek is észbekapnak és összedobnak valami hasonlót, nem a Blacksite-ot tekintik konkurenciának! (utoljára ennek az első részénél voltam ilyen hülye:D)

Szerk.:Én sem ámítom magam a CE-nel, így jártunk, majd benyomom GoogleEarth-ön az Afrikatérképet... (lehet, hogy lassan tényleg kicsiny hazánkat dobná be a keresésre:-/)
Taker1
Taker1 2008.10.17. 11:06
Hamár CE: Én a www.ubisoft.com/uk/ oldalról rendeltem elő, 44.99 font, ingyenes szállítás, és azt állítják, hogy a megjelenés napján megkapom. Sok országban ezt el tudom képzelni, de ha Magyarisztán fővárosába is eljut valóban a megjelenés napján, akkor baromi boldog leszek :D
cygary
cygary 2008.10.17. 18:26
Én viszont most örülök, láttam hogy kétszeres FSAA-val és 4:1 AF-el 8800GT-n 30-40 között ment, nekem ráadásul GTS-em van szóval úgy néz ki elég jó sebességet kapok 1280-ban highon élsimítással. Egy két dolgot talán Ultimate-re is állíthatok ha az élsimítást elhagyom. Majd kiderül!
(Nekem persze 1280 a max ha valaki nem érteni miért elégedek meg ennyivel :-D)
ajánlott olvasnivaló