Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Vampyre Story - demo

Letölthető a kalandjáték demója.

2008.11.18. 16:31 | Retee | kategória: Játék

Kalandos pályafutást tudhat maga mögött az A Vampyre Story, amelyet még 2004-ben jelentettek be, és hamarosan megválasztották a "legjobban várt kalandjátéknak" is, ám a megjelenés előtt a kiadójának problémája támadt, így a projekt egész egyszerűen a levegőben maradt. És több évet is várt, mire megjelenhetett, de végül csak sikerült. A kalandjáték története Monáról, egy tehetséges operaénekes tanulóról szól, aki óvatlanul elfogadta egy jól szituált fiatalember meghívását kastélyába, ahol a jól szituált fiatalember ki is szívja a vérét, és vámpírrá változtatja. A hölgy azonban a kezdeti letargiája után úgy gondolja, nem omlott össze minden, viszont ideje lenne távozni, és ezzel át is adja a stafétabotot kezünkbe. A Vampyre Story-nak most megjelent a kipróbálható demója, és immár tőlünk is letölthető.

előző
következő
A Vampyre Story - demo
A Vampyre Story - demoA Vampyre Story - demoA Vampyre Story - demo
A Vampyre Story
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Vampyre Story

hozzászólások (6)

Razor03
Razor03 2008.11.18. 16:50
Ez elég érdekesnek tűnik, szerintem érdemes kipróbálni. Nem toltam még ilyen jellegű kaland játékokkal, a vámpíros téma viszont közel áll hozzám, még ha ilyen rajzos is, teszek egy próbát :).
padavan
padavan 2008.11.18. 20:16
Na milyen?
Razor03
Razor03 2008.11.18. 20:49
Asszed volt időm kipróbálni :-D?
peterszky
peterszky 2008.11.19. 17:46
Rövid, nagyon rövid. De ennyi is elég volt ahhoz, hogy megtudjam: kalandjáték fanoknak MUST HAVE :-) Grafika gyönyörű, szinkronhangok is tetszenek, inventory rendszer is ötletes. Kurzor a Curse of Monkey Island-es.
VodevilX
VodevilX 2008.12.01. 23:32
Én is belenéztem, és azt hiszem majd neki is fogok a végigjátszásának, ugyanis egyből nyilvánvaló volt, hogy tényleg a klasszikus Lucas Arts kalandjátékok nyomdokait követi. Mona és Froedrick szimpatikus karakterek, a párbeszédeik pedig igazán poénosnak ígérkeznek a játék során 8-)
Ja és valóban csodálatos a játék látványvilága, az ilyen zseniálisan megrajzolt (kaland)játékok mindig is azok lesznek, és emellett nem is kell hozzá erőmű.
ajánlott olvasnivaló