For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Origins videó

Új trailer a BioWare szerepjátékáról.

2008.12.12. 12:29 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Kotor online mellett is keményen dolgozik a BioWare a Dragon Age című szerepjátékukon. A Dragon Age-ben a Mass Effecthez hasonlóan szintén a csapat-alapú kalandozásba kóstolhatunk bele, ám nem kész szereplőket veszünk át, hanem már a tényleges sztori előtt is beleszólhatunk életükbe. Lejátszhatjuk ugyanis karakterünk előtörténetét, ezzel tetszőlegesen alakítva kiválasztottunk hírnevét, életútját - esetleges bukását -, és a későbbi szálakhoz való kapcsolódását. És ezek után is szabadon választhatunk a sztorit illetően, a főszál során bárki oldalára állhatunk, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy minden döntésünk következménye vissza fog köszönni a történet alakulásában. Trailer: ■

Dragon Age: Origins
A legutóbbi Dragon Age: Origins cikkek, hírek

hozzászólások (5)

munszu
munszu 2009.10.01. 20:16
Ez nagyon jó lesz :D,már várom :).
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.10.02. 02:05
Blight? Lázadás? Intrika? Heh, elég Neverwinter Nights szaga van, de mondjuk Bioware, szal nekik lehet...
gothmog
gothmog 2009.10.05. 12:39
Most őszintén, milyen lenne egy rpg veszedelem (ez esetben a blight), intrika és "lázadás" nélkül?:-D
McCl@ne
McCl@ne 2009.10.05. 13:01
Hát erre nagyon kíváncsi leszek, (vagyok már egy ideje), ha képes valami újat mutatni, vagy csak összegezni minden jóságot BioWare módra, akkor már must buy. De valamiért eddig nem fogott meg annyira, bár ez igaz volt a Risenre is, egészen a kipróbálás pillanatáig!
gothmog
gothmog 2009.10.05. 22:01
Még a legelején - sok-sok éve, amikor az első infók megérkeztek - nagyon érdekelt. Azután évekig csönd volt a játék körül, és én is megfeledkeztem róla. Gondoltam, elsüllyesztették a projectet. Azután, amikor újra beindultak az első hírek és videók, engem sem tudtak megfogni. Valahogy, nem tudok jobb szót a hangulatra (vagy a hangulat hiányára), amit keltett bennem, olyan "mosottasnak" tűnt az egész. Meg nem tetszett, hogy minden videóban csak a fröcsögő vért és a túlfűtött erotikát emelik ki. Ezek jó dolgok persze:-D , de az viszont már korántsem örvendetes, ha ezek akarják jelenteni a játék fő vonzerejét... De idővel megjött a hangulatom hozzá, és most már nagyon várom. Ez főleg az utóbbi néhány videónak köszönhető, melyek egyre ígéretesebb képest festenek a játékról. Szép lassan kiviláglik a háttérben a komoly, valószínűleg meglepő fordulatokat is hordozó, fajsúlyos történet, és a - nem csak a fedetlen női keblek tekintetében - felnőttesebb világ.

Szerintem különben újat nem fog tudni hozni, de ha minden jól megy, akkor - ahogy sejteted - tényleg kapunk egy "Best of Bioware"-t, amolyan elegyét az újabb és régebbi játékaiknak. Persze mindenhonnan a legjobbat véve alapul. Úgyhogy én reménykedem benne, hogy - számomra ideális esetben - a történetszövés minősége és íve, valamint a világ hátterének a kidolgozotta a Mass Effect mintáját követi, míg a játék alapjai visszatérnek a jó öreg BG-s hagyományokhoz (harc/fejlődési/csapatmenedzselési rendszer, nehézségi szint (az NWN óta nagyon érezni, hogy ebben is a casual rétegnek akarnak kedvezni), "kalandozósdi"), persze immár nem AD&D/D&D alapokon, hanem saját kidolgozású szabályrendszerrel a háttérben.

Aztán persze puffanhatunk is, de én bízom a Bioware-ben. (Sőt, már elő is jegyeztem egy gyűjtőit, bár foglalni sajna még nem lehetett, csak "igényt tartást jelezni")
további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.